![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз бях погледнах в няколко уроци, но не разбра как да коловози инча Благодаря. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Проследява> Добави New> Стерео песен Или ако вашият запис от микрофон или друг принос може просто да изберете вход и кликнете рекорд.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В vesion Имам го на "Проект" после добавяте нови стерео песен или моно следите. Или, ако това е моно, просто натиснете бутона за запис.
| |||
| |||
| Цитат:
Но независимо от това, което ти мотика, дори ако му чрез добавяне на нови, можете да конвертирате него, или се сливат два часа моно песни заедно, или да ги разделим стерео когато спаси.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Можете да наистина - имаше forgotton за това! Не използвайте дързост много повече - аз сега преместени в Cubase AI. |
|
| |||
| |||
| Никога не съм придобил заедно с него лично. Дързост и сонар, са лично любими.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Cubase за аудио (макар че дързост, ако трябва да направя само една песен и бързо), забележителен композитор за писане на музика, негърски танц Express (ми, че ми е стара програма) за MIDI работа, въпреки че понякога аз ще направя всичко комплекса MIDI в негърски танц, износа и набор на всички нива в Cubase, преди окончателно exprting него. |