![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem se podíval na několik výukových programů, ale nemají na to, jak si dát stop palců Díky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skladby> Přidat nové> Stereo stopu Nebo pokud vaše nahrávka z mikrofonu nebo jiného vstupu stačí vybrat vstupní informace a klepněte na rekord.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V vesion jsem je to "projekt" a pak přidat nové skladby stereo nebo mono stopu. Nebo, pokud je to mono, zmáčkněte tlačítko záznamu.
| |||
| |||
| Skutečně, v závislosti na nastavení nahrávání se v obou Stereo nebo Mono. Ale bez ohledu na to, co si vyberete, i když se jeho prostřednictvím přidat novou můžete konvertovat, nebo sloučit dvě mono stopy dohromady, nebo ji rozdělit na stereo-li ušetřit.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Můžete samozřejmě - měl forgotton o tom! Nepoužívejte Audacity velkou už - jsem teď odklonilo Cubase AI. |
|
| |||
| |||
| Nikdy dostal spolu s ním osobně. Audacity a Sonar, jsou osobní favority.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Cubase pro audio (ačkoli troufalost, pokud chci jen jednu skladbu a rychle), Pozoruhodné skladatel pro psaní hudby, naparovat se vyjádřit (moje moje, že je starý program) pro MIDI práci, i když někdy budu dělat vše složité MIDI v naparovat, export a soubor všech úrovních v Cubase před konečnou exprting to. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PC Crashes, modrá obrazovka a Jumps hudební skladby | 1bellb | Obecné Hardware Chat | 7 | 23. února 2009 05:03 |
| Thread Nástroje | |
| |