![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω εξεταστεί σε διάφορα μαθήματα, αλλά δεν κατάλαβα πώς να βάλουμε κομμάτια in. Χάρη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τραγούδια> Προσθήκη νέου> Στερεοφωνικό τροχιάς Ή αν την εγγραφή σας από ένα μικρόφωνο ή άλλων ενδιάμεσων μπορείτε να επιλέξετε μόνο την είσοδο και κάντε κλικ στο αρχείο.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Στην vesion Έχω αυτό το "έργο" στη συνέχεια, να προστεθεί νέο στερεοφωνικό ή μονοφωνικό κομμάτι κομμάτι. Ή, αν είναι μονοφωνικός, απλά πατήστε το κουμπί ρεκόρ.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Αλλά ανεξάρτητα από το τι θα επιλέξετε, ακόμα και αν με την προσθήκη νέων, μπορείτε να μετατρέψετε, ή τη συγχώνευση δύο μονοφωνικά κομμάτια μαζί ή χωριστά σε στέρεο κατά την αποθήκευση.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε πράγματι - είχαν forgotton για αυτό! Μην χρησιμοποιήσετε το Audacity μεγάλη πια - έχω τώρα μεταφέρεται στο Cubase AI. |
|
| |||
| |||
| Ποτέ μην πάρει μαζί με προσωπικά. Audacity και το Sonar, είναι προσωπική αγαπημένα.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Cubase για ήχου (αν και τόλμη αν πρέπει να κάνουμε μόνο ένα κομμάτι και γρήγορα), αξιοσημείωτη συνθέτης της μουσικής γραφής, είδος χορού εκφράζουν (μου μου ότι είναι ένα παλιό πρόγραμμα) για MIDI εργασία αν και μερικές φορές θα κάνω όλες τις πολύπλοκες MIDI σε είδος χορού, εξαγωγής και που όλα τα επίπεδα στο Cubase, πριν τελικά exprting αυτό. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| PC Crashes, μπλε οθόνη, και η μετάβαση Μουσικά Τραγούδια | 1bellb | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 23 Φεβ 2009 05:03 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |