![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam gledao u nekoliko tutoriali ali nisu figured out kako staviti pjesme u. Hvala. |
|
| |||
| |||
| Tracks »Dodaj novi> Stereo pratiti Ili ako vaše snimke s mikrofonom ili neke druge ulazne možete samo odabrati ulaz i kliknite na record.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U vesion sam to "Project", a zatim dodati nove mono ili stereo pratiti stazu. Ili, ako je mono, samo kliknite na record dugme.
| |||
| |||
| U stvari, ovisno o postavkama, snimanja su izrađene u bilo Mono ili Stereo. Ali, bez obzira na ono što motika, čak i ako se preko njegovih dodati nove, možete ga pretvorili ili stopiti dvije pjesme zajedno mono ili stereo split to kad ste.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Možete dapače - bilo forgotton o tome! Ne koristite smjelost mnogo više - sam sada premještene na Cubase AI. |
|
| |||
| |||
| Nikad stečen uz osobno. Smjelost i Sonar su osobne favorite.
|
| |||
| |||
| Cubase za audio (iako hrabrost, ako mi je potrebno da samo jednu stazu i brzo), skladatelj pažnje za pisanje glazbe, pasulj izraziti (što je moj moj stari program) za rad MIDI iako ponekad ću učiniti sve u sklopu MIDI pasulj, izvoz i postavi ga svim razinama u Cubase prije nego ga konačno exprting. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| PC Crashes, Blue Screen i Jumps Music Tracks | 1bellb | General Hardware Chat | 7 | 23. veljača 2009 05:03 |
| Thread Tools | |
| |