![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Már úgy nézett több tutorials, de nem alakított ki, hogy milyen zeneszámokat hüvelyk Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Számok> Új> Sztereó pálya Vagy, ha a felvétel egy mikrofon vagy más bemeneti ha csak válassza ki a bemeneti és kattintson a rekordot.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A vesion Megvan a "projekt", majd új pálya sztereó vagy mono track. Vagy, ha ez a mono, csak nyomja meg a Felvétel gombot.
| |||
| |||
| Idézet:
De függetlenül attól, hogy mit válasszon, még akkor is, ha annak révén új, tudod alakítani, vagy összeolvad a két mono vágányok együtt, vagy szétkapcsolhatják, hogy sztereó, ha menteni.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Te valóban - még forgotton róla! Ne használja Audacity nagy anymore - Már most költözött át Cubase AI. |
|
| |||
| |||
| Soha nem is kellett vele személyesen. Audacity, és Sonar, személyes kedvenc.
|
| |||
| |||
| Cubase audió (bár Audacity ha kell tennie, csak az egyik pálya és gyorsan), Figyelemre méltó az írás zeneszerző zenét, Cakewalk Express (én, hogy én egy régi program) a MIDI munkáját, bár néha én is mindent megtesz az összetett MIDI a Cakewalk, exportálta, és a szintek Cubase, mielőtt véglegesen exprting ki. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| PC Crashes, Blue Screen, és ugrik zeneszámok | 1bellb | Általános fémáru Chat | 7 | 23. február 2009 05:03 |
| Téma eszközök | |
| |