![]() |
|
| |||
| |||
| בדקתי כמה Tutorials אבל לא הבנתי איך לשים מסלולים למערכת תודה. |
|
| |||
| |||
| מסלולים> הוסף חדש> סטריאו לעקוב או אם את ההקלטה מתוך mic קלט או אחר אתה יכול פשוט לבחור את הקלט ולחץ הרשומה.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בשנת vesion יש לי את זה "פרויקט" ולאחר מכן להוסיף חדשים מונו או סטריאו לעקוב אחר המסלול. לחלופין, אם הוא יחיד, רק הכה את הרשומה כפתור.
| |||
| |||
| למעשה, לפי ההגדרות, הקלטה מבוצעים בשני סטריאו או מונו. אבל לא משנה מה אתה בוחר, גם אם מוסיפים את דרך חדשה, אתה יכול להמיר את זה, או למזג שתי רצועות מונו יחד, או לפצל אותה סטריאו כאשר אתה חוסך.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| אתה יכול אכן - היה forgotton על זה! אל תשתמש Audacity הרבה יותר - אני כבר עכשיו העברתי על גבי Cubase AI. |
|
| |||
| |||
| לעולם אל gotten יחד עם זאת באופן אישי. Audacity ו סונר, הם אישיים favourites.
|
| |||
| |||
| Cubase עבור אודיו (audacity אף אם אני צריך לעשות רק מסלול אחד ובמהירות), מלחין ראוי לציון עבור כתיבת מוזיקה, cakewalk Express (שלי, שלי כי היא ישנה תוכנית) MIDI עבור העבודה אם כי לפעמים אני אעשה את כל המתחם MIDI ב cakewalk, לייצא את זה ולהגדיר את כל רמות Cubase לפני זה סוף סוף exprting. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מחשב קורס, מסך כחול, מוסיקה ו קפיצות מסלולים | 1bellb | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 23 פבר 2009 05:03 |
| שרשרת כלים | |
| |