![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Matydami keli vadovėliai, bet ne suprato, kaip įdėti Tracks in Thanks. |
|
| |||
| |||
| Dainos> Įdėti naują> Stereo bėgių Arba, jei jūsų įrašas MIC arba kitų įvesties galite tiesiog pasirinkti įvesties ir spustelėkite įrašą.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Be vesion aš tai "projektas", tada spustelėkite Pridėti naują stereo takelio ar mono. Arba, jei ji mono, tiesiog paspauskite mygtuką.
| |||
| |||
| Iš tiesų, priklausomai nuo nustatymų, įrašymas gaminamos arba stereo ar mono. Tačiau nepriklausomai nuo to, ką pasirinkti, net jei jos per Įdėti naują, galite konvertuoti ją, arba sujungti du mono takelius kartu, arba suskaidyti ją į stereo, kai įrašysite.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Galite iš tikrųjų - buvo Pamiršote apie tai! Nenaudokite Audacity daug anymore - Aš dabar persikėlė į Cubase PG. |
|
| |||
| |||
| Niekada įsigijo kartu su juo asmeniškai. Audacity, ir Sonar, yra asmens mėgstamiausi.
|
| |||
| |||
| Cubase garso (nors Audacity, jei man reikia daryti tik vieno kelio ir greitai), pažymėtina, kompozitorius rašyti muziką, Cakewalk Express (mano mano, kad yra sena programa) ir MIDI darbo nors kartais dės visas kompleksas Midi lengvumas, eksporto, ir nustatyti visus Cubase lygiai prieš galutinai exprting jį. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| PC crashes, Blue Screen, ir šuoliai Muzika Dainos | 1bellb | General Hardware Chat | 7 | 23 vasaris 2009 05:03 |
| Temos įrankiai | |
| |