![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es apskatīju vairākas pamācības, bet nav izpētījuši, kā likt dziesmas iekšā Thanks. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dziesmas> Pievienot jaunu> Stereo dziesmu Vai Jūsu ieraksts no mic vai citiem ievades jūs varat izvēlēties ievades un noklikšķiniet uz ieraksta.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| In vesion man tas ir "Project", tad pievienot jaunus stereo celiņu vai mono dziesmu. Vai, ja tas ir mono, tikai hit ieraksta pogu.
| |||
| |||
| Patiesībā, atkarībā no uzstādījumiem ierakstu veic vai nu Stereo vai Mono. Bet neskatoties uz to, ko jūs izvēlaties, pat ja tā, izmantojot pievienotu jaunus, jūs varat konvertēt to, vai apvienot divām vienas dziesmas kopā, vai sadalīt to stereo, kad jūs saglabājat.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Jūs varat patiešām - ir forgotton par to! Neizmanto Audacity daudz vairs - es esmu tagad pārvietots uz Cubase AI. |
|
| |||
| |||
| Nekad gotten līdz ar to personīgi. Audacity un Sonar, ir personas izlasei.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Cubase audio (kaut gan nekaunības, ja man ir jādara tikai vienu dziesmu un ātri) Jāatzīmē komponists rakstīšanai mūzikas keikvoks Express (mana mans, ka ir vecā programma) par MIDI darbu, lai gan dažreiz es darīšu visu komplekss MIDI in keikvoks, eksportēt to un nosaka visu līmeņu Cubase līdz beidzot exprting to. |
![]() |
|
| Bookmarks |