![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I've looked at kilka tutoriali, ale nie zorientowali się, jak umieścić utwory cala Thanks. |
|
| |||
| |||
| Utwory> Dodaj nowy> Stereo toru Albo jeśli nagrywanie z mikrofonu lub wejścia innych możesz wybrać wejściowe i kliknij rekordu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W Vesion Mam to "Project", a następnie dodać nowe ścieżki stereo lub mono utworu. Albo, czy to jedno, po prostu wciskamy przycisk zapisu.
| |||
| |||
| Cytat:
Ale niezależnie od tego, co wybrać, nawet jeśli jej poprzez dodanie nowych, można konwertować, lub połączenie dwóch utworów wraz mono lub stereo podzielone go podczas zapisywania. |
|
| |||
| |||
| Możesz rzeczywiście - miał forgotton o tym! Nie należy używać Audacity dużo więcej - I've teraz przeniesione na Cubase AI. |
|
| |||
| |||
| Nigdy nie zdobyty wraz z nim osobiście. Audacity i Sonar są osobowych ulubionych. |
|
| |||
| |||
| Cubase audio (Audacity choć jeśli trzeba zrobić tylko jeden utwór i szybko), odnotowano kompozytor muzyki do pisania, Cakewalk Express (moja, że mój jest stary program) MIDI do pracy, chociaż czasami będę robić wszystko złożonych w MIDI Cakewalk, wywozu i ustawić wszystkie poziomy w Cubase, zanim ostatecznie exprting go. |