![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| M-am uitat la mai multe tutoriale, dar nu s-au dat seama cum să pună piste inch Multumesc. |
|
| |||
| |||
| Melodii> Add New> Stereo urmări Sau, dacă vă înregistrare de la un mic sau alte intrare puteţi selecta doar de intrare şi faceţi clic pe înregistrare.
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În vesion am este "Project", atunci adăugaţi noi mono sau stereo urmări urmări. Sau, dacă este mono, doar să apăsaţi butonul Record.
| |||
| |||
| Citat:
Dar indiferent de ce ai alege, chiar şi în cazul în care, prin intermediul a adăuga noi, puteţi converti, mono sau combina două piese împreună, sau să-l împărţim stereo când salvaţi.
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Puteţi, într-adevăr, - a avut forgotton despre asta! Nu utilizaţi Audacity o mare mai - m-am mutat acum pe Cubase AI. |
|
| |||
| |||
| N-am ajuns împreună cu el personal. Audacity şi sonar, sunt personale favorite.
|
| |||
| |||
| Cubase pentru audio (Audacity deşi, dacă am nevoie de a face doar o piesa si rapid), de remarcat compozitor de muzica pentru scris, cakewalk Express (mea mea, care este un vechi program) pentru MIDI muncă, deşi, uneori, o voi face toate complex MIDI în cakewalk, export-l şi setaţi toate nivelurile în Cubase înainte de sfârşit exprting asta. |
![]() |
|
| Marcaje |