menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Ako mám dať do skladby pomocou troufalost?

Reply

Thread Tools
Old 30. September 2008, 05:31
Nový člen skupiny

Som sa pozrel na niekoľko výučbových programov, ale nemajú na to, ako si dať stop palcov Vďaka.
Old 30. September 2008, 10:26
Darcu Skupina

Skladby> Pridať nové> Stereo stopu

Alebo ak vaša nahrávka z mikrofónu alebo iného vstupu stačí vybrať vstupné informácie a kliknite na rekord.
Old 5. októbra 2008, 15:07
Darcu Skupina

V vesion jsem je to "projekt" a potom pridať nové skladby stereo alebo mono stopu. Alebo, ak je to mono, stlačte tlačidlo záznamu.

Môj systém: #

Processor (s):
Intel Q6600
Základná doska:
MSI P6N SLI V2
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Grafické karty (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512mb
Zvuková karta:
Integrovaný 8 Channel
Pevný disk (y):
320gb Samsung S-ATA 7200RPM
Optická mechanika (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake soprán & ToughPower 750W
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Bezdrôtové
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
Operačný systém (y):
Windows XP Professional SP3
Old 6. októbra 2008, 09:35
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal tomthedrummer1992 View Post
Alebo, ak je to mono, stlačte tlačidlo záznamu.
Skutočne, v závislosti na nastavení nahrávania sa v oboch Stereo alebo Mono.

Ale bez ohľadu na to, čo si vyberiete, aj keď sa jeho prostredníctvom pridať novú môžete konvertovat, alebo zlúčiť dve mono stopy dohromady, alebo ju rozdeliť na stereo-li ušetriť.
Old 6. októbra 2008, 09:36
Darcu Skupina

Môžete samozrejme - mal forgotton o tom! Nepoužívajte Audacity veľkú už - som teraz odklonila Cubase AI.
Old 6. októbra 2008, 09:54
Darcu Skupina

Nikdy dostal spolu s ním osobne.

Audacity a Sonar, sú osobné favoritov.
Old 6. októbra 2008, 09:58
Darcu Skupina

Cubase pre audio (hoci troufalost, ak chcem len jednu skladbu a rýchlo), Pozoruhodné skladateľ pre písanie hudby, naparovat sa vyjadriť (moje moje, že je starý program) pre MIDI prácu, aj keď niekedy budem robiť všetko zložité MIDI v naparovat, export a súbor všetkých úrovniach v Cubase pred konečnou exprting to.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.