![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som sa pozrel na niekoľko výučbových programov, ale nemajú na to, ako si dať stop palcov Vďaka. |
|
| |||
| |||
| Skladby> Pridať nové> Stereo stopu Alebo ak vaša nahrávka z mikrofónu alebo iného vstupu stačí vybrať vstupné informácie a kliknite na rekord.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V vesion jsem je to "projekt" a potom pridať nové skladby stereo alebo mono stopu. Alebo, ak je to mono, stlačte tlačidlo záznamu.
| |||
| |||
| Skutočne, v závislosti na nastavení nahrávania sa v oboch Stereo alebo Mono. Ale bez ohľadu na to, čo si vyberiete, aj keď sa jeho prostredníctvom pridať novú môžete konvertovat, alebo zlúčiť dve mono stopy dohromady, alebo ju rozdeliť na stereo-li ušetriť.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Môžete samozrejme - mal forgotton o tom! Nepoužívajte Audacity veľkú už - som teraz odklonila Cubase AI. |
|
| |||
| |||
| Nikdy dostal spolu s ním osobne. Audacity a Sonar, sú osobné favoritov.
|
| |||
| |||
| Cubase pre audio (hoci troufalost, ak chcem len jednu skladbu a rýchlo), Pozoruhodné skladateľ pre písanie hudby, naparovat sa vyjadriť (moje moje, že je starý program) pre MIDI prácu, aj keď niekedy budem robiť všetko zložité MIDI v naparovat, export a súbor všetkých úrovniach v Cubase pred konečnou exprting to. |