![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben birkaç Öğreticiler fakat inceledim nasıl izler inç teşekkür etmek için anladım değil. |
|
| |||
| |||
| Parçalar> Yeni> Stereo parça ekle Ya da kendi kaydı mikrofon veya giriş sadece giriş tıklayın kaydı seçebilirsiniz başka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu vesion ben bu "Proje" sonra yeni Stereo parça veya tek parça eklemek's var. Veya, bu kadar tek, sadece kayıt düğmesine basın.
| |||
| |||
| Aslında, ayarları, kayıt bağlı ya Stereo veya Mono yapılmaktadır. Ama ne olursa olsun, ne bir seçim olsa bile, onun yeni, sen, onu ya da iki tek birleştirme parçaları ile birlikte, ya da stereo when you kaydetmek o ayrıldı. |
|
| |||
| |||
| Biz - Bu konuda forgotton vardı edebilirsiniz! Audacity artık büyük kullanmayın - Şimdi Cubase AI üzerine hareket ettik. |
|
| |||
| |||
| Asla kişisel birlikte kazanılmış. Audacity ve SONAR, kişisel favorilere vardır. |
|
| |||
| |||
| Cubase ses (her ne kadar ifade müzik, dans çeşidi yazma küstahlık Eğer tek parça ve hızlı bir şekilde yapmanız gerekir), kayda besteci (benim benim bu eski bir program) MIDI iş olmasına rağmen bazen ben dans çeşidi tüm karmaşık MIDI yapmak için, ve son olarak exprting önce Cubase tüm düzeylerini belirlemek ihracat. |