![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я подивився на кількох підручників, але ще не придумав, як покласти композицій дюйма Спасибо. |
|
| |||
| |||
| Композиція> Створити> Стерео трек Або, якщо ваші записи з мікрофону або інших матеріалів, ви можете просто вибрати введення та натисніть кнопку запису.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У vesion я це "проект", а потім додати новий трек стерео або моно доріжки. Або, якщо це моно, просто натисніть кнопку запису.
| |||
| |||
| Насправді, в залежності від налаштувань, запис проводиться або в стерео або моно. Але незалежно від того, що ви вибираєте, навіть якщо його через додати нові, ви можете перетворити його, або об'єднати два моно треку разом, або розділити його на стерео при збереженні.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ви дійсно можете - був forgotton про це! Не використовувати Audacity багатьом більше - я зараз переїхав на Cubase AI. |
|
| |||
| |||
| Ніколи не отримали разом з ним особисто. Зухвалість і Sonar, є особистими фаворитами.
|
| |||
| |||
| Cubase для аудіо (хоча сміливість, що мені потрібно зробити тільки один трек і швидко), слід відзначити композитора для написання музики, Cakewalk Express (мій, що це моя стара програма) для роботи MIDI, хоча іноді я буду робити все в комплексі MIDI Cakewalk, експорт і встановити всі рівні в Cubase поки, нарешті, exprting його. |