менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Мультимедіа & кодеки

Register

Як розмістити треки у використанні Audacity?

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 Вересень 2008, 05:31
Нові члени групи

Я подивився на кількох підручників, але ще не придумав, як покласти композицій дюйма Спасибо.
Old 30 вересня 2008, 10:26
Донор групи

Композиція> Створити> Стерео трек

Або, якщо ваші записи з мікрофону або інших матеріалів, ви можете просто вибрати введення та натисніть кнопку запису.
Old 5 жовтня 2008, 15:07
Донор групи

У vesion я це "проект", а потім додати новий трек стерео або моно доріжки. Або, якщо це моно, просто натисніть кнопку запису.

Моя система: #

Процесор (и):
Intel Q6600
Материнська плата:
MSI P6N SLI V2
ОЗУ:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Графічна карта (и):
XFX NVIDIA 8600GTS 512MB
Звукова карта:
Вбудований 8-канальний
Жорсткий диск (и):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Оптичний привід (и):
LG Lightscribe
Діло / PSU:
Сопрано & Thermaltake Toughpower 750W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Безпровідні
Монітор (и):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Операційна система (и):
Windows XP Professional SP3
Old 6 жовтня 2008, 09:35
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав tomthedrummer1992 View Post
Або, якщо це моно, просто натисніть кнопку запису.
Насправді, в залежності від налаштувань, запис проводиться або в стерео або моно.

Але незалежно від того, що ви вибираєте, навіть якщо його через додати нові, ви можете перетворити його, або об'єднати два моно треку разом, або розділити його на стерео при збереженні.
Old 6 жовтня 2008, 09:36
Донор групи

Ви дійсно можете - був forgotton про це! Не використовувати Audacity багатьом більше - я зараз переїхав на Cubase AI.
Old 6 жовтня 2008, 09:54
Донор групи

Ніколи не отримали разом з ним особисто.

Зухвалість і Sonar, є особистими фаворитами.
Old 6 жовтня 2008, 09:58
Донор групи

Cubase для аудіо (хоча сміливість, що мені потрібно зробити тільки один трек і швидко), слід відзначити композитора для написання музики, Cakewalk Express (мій, що це моя стара програма) для роботи MIDI, хоча іноді я буду робити все в комплексі MIDI Cakewalk, експорт і встановити всі рівні в Cubase поки, нарешті, exprting його.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.