![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Jsem si jist, že to je asi základní otázka pro mnohé z vás
ale jak si převést mp4 do DVD. Máte k nákupu software a pokud ano, je tam software byste Doporučuji.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Don't koupit něco pro to, co tvrdí, že to na hodnotné ceny lepší než freeware je nesmysl.
Hlavním problémem je, že "DVD" není formát, mnoho formáty jsou "číst" a DVD přehrávače, některé z nich dokonce "číst" MP4. Asi nejsnazší způsob, jak to udělat, je použít Windows DVD Maker. To bude vidět vpravo, a také dát možnost předvolena menu a přizpůsobit svůj vlastní. Být oken je také velmi snadné použití. Najdete ji v nabídce Start. Můj systém: FordyPC
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Konec kvality bude svinstvo ačkoli.
|
|||
|
|||
|
Jo, ale že nemůže být opravdu pomohl, pokud jste pomocí videa z obecné kamera na telefonu nebo cokoliv ..
|
|
|
|||
|
|||
|
Jo,,,, bez softwaru budou stejně špatné. Pochopitelně, pokud jste spuštění videa s rozlišením určený pro 2 "nebo 3" displejem a snaží převést ji přehrát na TV, přes DVD přehrávač, konečný produkt bude pěkně ošklivý / unwatchable .... ne za námahu opravdu IMO.
|