![]() |
|
| |||
| |||
| אני בטוח שזו כנראה שאלה בסיסית מאוד לרבים מכם אבל איך את ה-DVD כדי להמיר MP4. אתה צריך לקנות את התוכנה ואם כן האם יש תוכנה הייתם ממליצים. |
|
| |||
| |||
| האם לא קונה שום דבר על זה, בטענה כלום כדי לעשות את זה בכל מחיר כדאי יותר טוב freeware היא שטות. הבעיה העיקרית כאן היא, כי "ה-DVD" אינו פורמט, פורמטים רבים הם "קוראים" ב-DVD של שחקנים, חלק מהם אפילו "לקרוא" MP4. ככל הנראה את הדרך הקלה לעשות זאת היא להשתמש ב-Windows DVD Maker. זה יראה לך בסדר, וגם נותן לך אפשרות של תפריט מראש, וכדי customise משלך. להיות Windows היא גם קלה מאוד לשימוש. אתה יכול למצוא אותו תחת התחל. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| סוף איכות יהיה למרות שטויות.
| |||
| |||
| כן, אבל זה לא יכול להיות ממש עזר, אם אתה משתמש וידאו מתוך תירנגה מצלמה על הטלפון או מה שזה לא יהיה .. |
|
| |||
| |||
| כן,,,, לא משנה מה אתה משתמש בתוכנה יהיה שווה כ רע. כמובן, אם אתה מפעיל של עם וידאו ברזולוציה המיועד של 2 "או 3" המסך ולנסות להמיר את זה כדי לשחק על טלוויזיה, באמצעות נגן DVD, בסופו של דבר המוצר יהיה די מכוער / unwatchable .... לא שווה את המאמץ באמת IMO. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כיצד להמיר FLAC ל-MP3? | 4d (Fordy (פורד) אולי | מולטימדיה רכיבי Codec | 3 | 26 אפריל 2009 14:07 |
| מחפש totaly חינם תוכנית להמיר | ezdozkoz | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | 24 נובמבר 2008 11:47 |
| איך אני יכול להמיר קובץ PDF ל-Excel? | Raag | חבילות Office & Applications | 1 | 21st נובמבר 2008 14:38 |
| כיצד ניתן להמיר קבצי pst ב-Outlook 2007 כדי להיות ... | אוון W | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 2 | 21st נובמבר 2008 07:54 |
| המר משחקים-PC HD Video Player | cyberspacegenie | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 8 אפריל 2008 23:45 |
| שרשרת כלים | |
| |