![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi momački,
Mogu pomoći kod nekih od iskusnijih photoshop korisnicima. Želim napraviti Navbara uz kriške - Nisam uspio napraviti jedan u vatromet ali nemam pojma na photoshop! Imam cijeli tekst želim na sebi, stavi krišku oko "slike" jer želim da se padajući izbornik iskrsavati kad je moused sa preko opcije 'bubanj' i 'svjetla'. Bilo tko znati što ja mislim i kako to učiniti? Živjeli Tom My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa sigurno ste upravo sada je potrebna za izvoz kriške?
|
| |||
| |||
| Ja ne znam kako! To je sve tako zbunjujuće! |
|
| |||
| |||
| Ako su izvučeni na krišku, najlakši način je da desni klik na njega i odaberite izvoz. Zašto ne samo to učiniti u vatromet? Mislim da je bolje prilagođen za web razvoj.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Budući da je verzija Design Premium sam ne dolaze s Vatrometi - samo photoshop produžen. |
![]() |
|
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Photoshop CS4 i CS3 kompatibilnosti | amberoni84 | Multimedija i kodeci | 3 | 12. prosinac 2008 09:38 |
| Photoshop cs4! | computeruler | Multimedija i kodeci | 6 | 17. listopad 2008 16:52 |
| Photoshop | computeruler | Multimedija i kodeci | 24 | 25. travanj 2008 10:44 |
| Photoshop | Cew27 | Općenito Software Chat | 3 | 16. Ruj 2007 13:48 |
| Photoshop CS | Kobalt | Općenito Software Chat | 2 | 22. listopad 2006 01:58 |
| Thread Tools | |
| |