![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт хлопці,
Можна було б зробити з невеликою допомогою з боку більш досвідчених користувачів Photoshop. Я хочу зробити Navbar зі шматочками - Мені вдалося зробити один в феєрверк, але не мають уявлення про Photoshop! У мене є всі тексти я хочу на нього, покласти скибочку навколо "Картинки", як я хочу мати випадаючому меню придумати, коли вона при наведенні мишки на параметри "барабани" та "ліхтарі. Хто-небудь знати, що я маю на увазі і яким чином це робити!? Ура Тома Моя система: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Воістину, тепер вам просто потрібно експортувати скибочками?
|
| |||
| |||
| Я не знаю, як! Це все так помилка! |
|
| |||
| |||
| Якщо ви звернули скибочку, найпростішим способом є правою кнопкою миші і виберіть Експорт. Чому б не зробити це в феєрверків? Я вважаю вона краще підходить для веб-розробки.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| , Оскільки версія Design Premium Я не приходить з феєрверки - тільки Photoshop Extended. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| CS4 та Photoshop CS3 сумісність | amberoni84 | Мультимедіа & кодеки | 3 | 12 грудня 2008 09:38 |
| Photoshop CS4! | computeruler | Мультимедіа & кодеки | 6 | 17 жовтня 2008 16:52 |
| Photoshop | computeruler | Мультимедіа & кодеки | 24 | 25 квітня 2008 10:44 |
| Photoshop | Cew27 | General Software чат | 3 | 16 вересня 2007 13:48 |
| Photoshop CS | Кобальт | General Software чат | 2 | 22 жовтня 2006 01:58 |
| Різьба Інструменти | |
| |