![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šel jsem k aktualizaci mého ovladače nvidia 7150M dnes pro Vista, ale nejsou na místě nvidia práci, nejsou ještě k dispozici, ani to Windows Update a HP jsou na jejich stránkách nejsou exacly aktuální.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tady to máte, budete muset stáhnout modded INF stejně a nahradit ji po extrakci řidiče (před instalací) http://www.laptopvideo2go.com/drivers
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Pěkný, dík! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Oprava Corrupt Windows XP Ovladače - Gateway Laptop | MarkStrobel3367 | Operační systémy Windows | 6 | 13. Březen 2009 18:47 |
| Laptop Grafická karta: Intel X3100 vs NVIDIA GeForce 7150M | carlito24 | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 29. listopad 2008 16:12 |
| Setup nový notebook, hardisk ovladačů problém s Vista | remo | Drives & Removable Media | 1 | 8. listopad 2007 08:46 |
| NVidia ovladače Nápověda | Jake2392 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 13. Září 2007 10:27 |
| Windows Vista a nVidia GF FX5500 | mykul | Graphics Cards & Monitory | 9 | 17. srpen 2007 12:31 |
| Thread Nástroje | |
| |