![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πήγα για την ενημέρωση μου nvidia 7150M σήμερα οδηγούς για Vista, αλλά δεν το nvidia site για την εργασία, δεν είναι ακόμη διαθέσιμα, δεν κάνει το Windows Update και το HP αυτές στο δικτυακό τους τόπο exacly δεν είναι ενημερωμένα.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ορίστε, θα πρέπει να κατεβάσετε το modded INF, αλλά και η αντικατάστασή της, μετά την εξαγωγή του οδηγού (πριν από την εγκατάσταση) http://www.laptopvideo2go.com/drivers
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Νίκαια ένα, ευχαριστώ! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Διεφθαρένες επιδιόρθωση των Windows XP Drivers - Gateway Laptop | MarkStrobel3367 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 13 Μαρ 2009 18:47 |
| Laptop Κάρτα γραφικών: Intel X3100 vs NVIDIA GeForce 7150M | carlito24 | Laptops, Κινητά & PDA | 7 | 29 Νοε 2008 16:12 |
| Εγκατάσταση νέου φορητού υπολογιστή, hardisk οδηγούς πρόβλημα με Vista | Remo | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 8 Νοε 2007 08:46 |
| Nvidia Drivers Βοήθεια | Jake2392 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 13 Σεπ 2007 10:27 |
| Windows Vista και την nVidia GF FX5500 | mykul | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 17 Αυγ 2007 12:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |