![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Elmentem frissíthetem nVidia 7150M vezetők ma a Vistát, de nem az nVidia site működik, ha nem is áll rendelkezésre, sem a Windows Update és a HP is a helyén nem exacly naprakészek.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tessék, be kell töltened a modded INF is, és a helyébe, miután a vezető kivonat (telepítése előtt) http://www.laptopvideo2go.com/drivers
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Szép volt, köszönöm! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Korrupt javítás a Windows XP Drivers - Gateway Laptop | MarkStrobel3367 | A Windows operációs rendszerek | 6 | 13. március 2009 18:47 |
| Laptop Grafikus kártya: Intel X3100 vs NVIDIA GeForce 7150M | carlito24 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 7 | 29. november 2008 16:12 |
| Setup új laptop, hardisk járművezetők probléma Vista | remo | Drives & Removable Media | 1 | 8. november 2007 08:46 |
| NVidia Driverek Segítség | Jake2392 | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 13 Sep 2007 10:27 |
| Windows Vista és nVidia GF FX5500 | mykul | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 17. augusztus 2007 12:31 |
| Téma eszközök | |
| |