![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Išiel som k aktualizácii môjho ovládača nvidia 7150 dnes pre Vista, ale nie sú na mieste nvidia prácu, nie sú ešte k dispozícii, ani to Windows Update a HP sú na ich stránkach nie exacly aktuálne.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tu to máte, budete musieť stiahnuť Modded INF rovnako a nahradiť ju po extrakcii vodiča (pred inštaláciou) http://www.laptopvideo2go.com/drivers
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Pěkný, dík! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Korigendum corrupt Windows XP Ovládače - Gateway Laptop | MarkStrobel3367 | Operačné systémy Windows | 6 | 13. Marec 2009 18:47 |
| Laptop Grafická karta: Intel X3100 vs NVIDIA GeForce 7150 | carlito24 | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 29. november 2008 16:12 |
| Setup nový notebook, hardisk ovládačov problém s Vista | remo | Drives & Removable Media | 1 | 8. november 2007 08:46 |
| NVidia ovládače Pomoc | Jake2392 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 13. September 2007 10:27 |
| Windows Vista a nVidia GF FX5500 | mykul | Graphics Cards & Monitory | 9 | 17. august 2007 12:31 |
| Thread Tools | |
| |