![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Може ли някой да ми помогне и Im имат проблеми играят видео files.when се опитам да играят на видео файлове с VLC моя компютър просто мига и забавя. Мислех, че тя беше моята графична карта имам FX 6200 и аз tryed един 5200 от другия ми компютър и той работи добре. толкова купи FX 7600 и да я тури в нея все още на една и съща доза, аз съм на загуба на това, което би могъл да бъде. друга точка ми харесва да е, че моята 6200 ще играе бойното поле 2, без проблеми, но от 7600 просто забавя слезе |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има ли вървят най-новите драйвери NVIDIA?
| |||
| |||
| Здравей благодаря ви за reply.i са изтеглили най-новите драйвери. Аз само имаше проблем, тъй вторник монитора ми отиде почти като той е бил в режим на готовност и swaped монитори и имах същите проблеми, така и swaped графични карти до 5200 и това е добре така че излезе и baught една 7600 и го направи същото нещо, но когато играят бойното поле 2 whith моята 6200 е наред и с 5200, но с 7600 имам Lat изключване МИГ просто да играя в забавен кадър |
|
| |||
| |||
| Каква операционна система си вървят? |
|
| |||
| |||
| asrock k8 комбо дънната Athlon 3,0 64 битов и 1. 5 концерта овен |
|
| |||
| |||
| Операционна система, приятелю ... Vista? XP? Наздравици. Дейв. |
|
| |||
| |||
| и когато everyhing забавя и отивам в диспечера на задачите си процесор и 100% |
|
| |||
| |||
| Windows XP |
|
| |||
| |||
| тя странно, че когато се поставя 5200 карта в компютъра ми, че работи добре, но когато съм по-добри карти в него има проблеми |
|
| |||
| |||
| Така че, само когато се играят игри? Всички игри или просто бойното поле? |