![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| může mi někdo pomoct i im problémy s přehrávání videa files.when i pokusíte přehrát video soubory s vlc počítač jen bliká a zpomaluje. Myslel jsem, že to byl můj grafickou kartu mám FX 6200 a 5200 i tryed jeden z mých dalších počítačových a fungovalo to v pohodě. tak koupil fx 7600 ji a stále stejnou dávku Jsem na rozpacích, do jaké by to mohlo být. jiném místě i chtěl vychovávat je, že moje 6200 bude hrát Battlefield 2 bez problémů, ale jen 7600 zpomaluje dole |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jste běží nejnovější ovladače nvidia?
| |||
| |||
| ahoj děkuji za vaši reply.i si stáhli nejnovější ovladače. i jen na problém, protože mi monitor úterý odjela jako by to bylo v pohotovostním režimu i swaped monitory a já měl stejné problémy, tak i swaped grafických karet do 5200 a bylo to tak i jemné vyšel a baught jedna 7600 a je to stejnou věc, ale když jsem hrál Battlefield 2 whith moji 6200 to bylo jemné jako u 5200, ale s 7600 jsem lat vypnutí zpožděním, stejně jako hraní v zpomaleně |
|
| |||
| |||
| Jaký operační systém používáte? |
|
| |||
| |||
| ASRock K8 Combo desce Athlon 3,0 64 bitů a 1. 5 harpuna beran |
|
| |||
| |||
| Operační systém mate ... Vista? XP? Na zdraví. Dave. |
|
| |||
| |||
| i když všechno zpomaluje a chodím do Správce úloh moje cpu i 100% |
|
| |||
| |||
| Windows XP |
|
| |||
| |||
| je zvláštní, že když jsem dal 5200 karta v mém počítači to funguje dobře, ale když jsem dát lepší karty v ní má problémy |
|
| |||
| |||
| Takže je jen to, když hrajete hry? Všechny hry, nebo jen Battlefield? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Black Screen / Audio Teprve, když se snaží Play Video | capper | Obecné Software Chat | 4 | 3.listopadu 2009 18:21 |
| Windows Media Player 11 zvyklý hrát mediálních souborů | jasah | Multimedia & Kodeky | 2 | 4. června 2009 09:06 |
| WMP 11 se neměly hrát soubory? | Xeon | Multimedia & Kodeky | 0 | 26. května 2009 11:34 |
| Potřebuji video převodník pro flv souborů | Kona1984hawaii | Multimedia & Kodeky | 9 | 3. března 2009 03:44 |
| Play PS2 s notebookem pomocí s-video vstup portu | SethuS | Obecné Hardware Chat | 6 | 10. března 2007 11:09 |
| Thread Nástroje | |
| |