![]() |
|
| |||
| |||
| μπορεί κανείς να με βοηθήσει i im αναπαραγωγή βίντεο που έχουν προβλήματα files.when i προσπαθήσουμε να παίξει αρχεία βίντεο με τον υπολογιστή μου μόνο VLC αναβοσβήνει και επιβραδύνει. Νόμιζα ότι ήταν δική μου κάρτα γραφικών έχω μια FX 6200 και 5200 i tryed μία από τις άλλες μου υπολογιστή και αυτό λειτούργησε καλά. έτσι αγόρασε fx 7600 να είναι σε αυτό ακόμη και η ίδια δόση είμαι σε μια απώλεια σε ό, τι θα μπορούσε να είναι. άλλο ένα σημείο μου αρέσει να αναθρέψει 6200 μου είναι ότι θα παίξει Battlefield 2 με τα προβλήματα, αλλά δεν το 7600 μόνο επιβραδύνει τα κάτω |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είσαι λειτουργίας του τελευταίου nvidia οδηγούς;
| |||
| |||
| Γεια σας ευχαριστώ για την reply.i να κατεβάσετε τα τελευταία προγράμματα οδήγησης. i μόνον είχε το πρόβλημα, δεδομένου ότι την Τρίτη μου παρακολουθεί εκπυρσοκρότησε όπως ήταν σε stand by mode i swaped μόνιτορ και είχα τα ίδια προβλήματα τόσο θ swaped κάρτες γραφικών σε 5.200 και ήταν ωραία έτσι πήγα και baught έναν 7600 και το έκανε το ίδιο πράγμα, αλλά όταν έπαιξα Battlefield 2 whith μου 6200 ήταν μια χαρά όπως με το 5200 αλλά με το 7600 έχω ένα lat off υστέρηση όπως ακριβώς παίζουν σε αργή κίνηση |
|
| |||
| |||
| Τι λειτουργικό σύστημα που εκτελείτε; |
|
| |||
| |||
| asrock combo μητρική πλακέτα K8 Athlon 3,0 64 bit και το 1. 5 GIG RAM |
|
| |||
| |||
| Λειτουργικό σύστημα mate ... Vista; XP; Εις υγεία. Dave. |
|
| |||
| |||
| Επίσης, όταν everyhing επιβραδύνει και να πάω σε διαχειριστή καθήκον μου i cpu 100% |
|
| |||
| |||
| Windows XP |
|
| |||
| |||
| το γεγονός ότι, όταν έθεσα μια κάρτα 5200 σε υπολογιστή μου δουλεύει ωραία, αλλά όταν θα τεθεί σε καλύτερη κάρτα που έχει προβλήματα |
|
| |||
| |||
| Γι 'αυτό και μόνο κάνει όταν παίζει παιχνίδια; Όλα τα παιχνίδια ή μόνο Battlefield; |