![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| može bilo tko pomoć mene ja im imaju problema igranje video files.when i pokušaju reprodukcije video datoteka sa VLC moj računalo pravedan trepće i usporava. Sam mislio to je bio moj grafičkom karticom imam FX 6200 i 5200 i tryed jedan od mojih drugih računalnih i Internet izrađen prekid. pa kupio FX 7600 i stavi ga na Internet pa ipak dozu istog sam na gubitku to što bi mogao biti. drugu točku Volim da prenesu gore je taj moj 6200 će igrati bojiątu 2 bez problema, ali tek 7600 usporava desno dolje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li prikazivati najnovije nvidia drivera?
| |||
| |||
| hi hvala vam za vašu reply.i su skinuti najnovije drivere. ja jedini imao taj problem jer mi na monitoru utorak je otišao van kao da je u stand by modu i swaped nadzire i sam imao iste probleme pa sam swaped grafičke kartice na 5200 i to je bio u redu pa sam otišao van i baught jedan 7600 i to se ista stvar, ali kad sam igrao bojiątu 2 whith moje 6200 je fino kao sa 5200 sa 7600, ali imam Lat off lag baš kao i igranje u usporenost |
|
| |||
| |||
| Koji operacijski sustav vam prikazivati? |
|
| |||
| |||
| asrock k8 Combo matična ploča Athlon 3,0 64 bitni i 1. 5 čeze ram |
|
| |||
| |||
| Operacijski sustav mate ... Vista? XP? Živjeli. Dave. |
|
| |||
| |||
| i kada everyhing usporava i ja otići u moj zadaća voditelj i 100% CPU |
|
| |||
| |||
| Windows XP |
|
| |||
| |||
| čudno je da kad sam stavio 5200 kartice u mom računalu to radi u redu, ali kada sam bolje staviti karticu u njemu ima problema |
|
| |||
| |||
| Tako da samo to kad igrate igre? Sve igre ili samo bojištu? |