![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| tud akárki segítsen nekem i im problémák a videó lejátszás files.when i try to play video fájlokat vlc a számítógépet csak villog, és lelassul. Azt hittem, én grafikus kártya van egy FX 6200 és i tryed 5200-om egy másik számítógéphez, és ez munkás finom. így vettem egy fx 7600 tette, és még mindig ugyanazt a dózist Én a veszteséget, amit lehetett. egy másik pontja Tetszik, hogy ki az, hogy 6200 lesz az én játszani csatatéren 2-val nem probléma, de a 7600 csak lassítja le jobbra |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön még futó legújabb nvidia vezetők?
| |||
| |||
| szia köszönöm a reply.i már letölthető a legfrissebb illesztőprogramokat. Én csak azt a problémát, mivel kedd monitorom ment, mint azt a készenléti üzemmódban i swaped figyeli és én ugyanazt a valószínűsége, tehát én swaped grafikus kártyákat a 5200 és jó volt így jártam, és baught egy 7600 és azt ugyanaz a dolog, de amikor én játszottam csatamezőn 2 whith én 6200 volt szép, mint a 5200 de a 7600 nekem van egy lat ki telik, mint a lassított lejátszás |
|
| |||
| |||
| Milyen operációs rendszer akkor működik? |
|
| |||
| |||
| Asrock K8 Combo alaplap athlon 3,0 64 bit, 1. 5 koncert ram |
|
| |||
| |||
| Operációs rendszer haver ... Vista? XP? Egészségére. Dave. |
|
| |||
| |||
| még akkor is, ha everyhing lassítja és megyek be a Feladatkezelőből én 100%-os CPU-i |
|
| |||
| |||
| Windows XP |
|
| |||
| |||
| ez furcsa, hogy mikor került, 5200-kártyát a számítógépet és ez szerkezet finom, de ha én tettem jobb kártya van probléma |
|
| |||
| |||
| Tehát nem csak akkor, ha a játékot? Minden játék, vagy csak Battlefield? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Fekete képernyő / Audio Csak amikor Trying to play video | capper | General Chat szoftver | 4 | November 3, 2009 18:21 |
| Windows Media Player 11 szokás játszani médiafájlokat | jasah | Multimédia és kodekek | 2 | 4. június 2009 09:06 |
| WMP 11 nem játszható le fájlokat? | Xeon | Multimédia és kodekek | 0 | 26. május 2009 11:34 |
| Szükségem van egy videó-konverter a flv fájlok | Kona1984hawaii | Multimédia és kodekek | 9 | 3. március 2009 03:44 |
| Play PS2 laptop használatával S-Video bemeneti port | SethuS | Általános fémáru Chat | 6 | 10. március 2007 11:09 |
| Téma eszközök | |
| |