![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Can anyone help me I im problemų žaisti vaizdo files.when bandau atkurti vaizdo failus su vlc Mano kompiuteris tik mirksi ir sulėtina. Maniau, kad mano video korta turiu FX 6.200 ir aš tryed 5.200 iš kitų savo kompiuteryje ir jis dirbo puikiai. taigi nusipirkau fx 7.600 įdėti ją ir ji vis dar dozę paties esu ne nuostolis, kokia ji galėtų būti. Kitas klausimas, aš norėčiau atkreipti ne tai, kad mano 6.200 teks Battlefield 2 be problemų, bet tik lėtina 7.600 teisę nustatyta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar Jūs naudojate naujausią NVIDIA tvarkykles?
| |||
| |||
| Labas padėkoti Jums už Jūsų reply.i turi atsisiųsti naujausias tvarkykles. aš turėjau tik problema, nuo antradienio mano monitorius praėjo, kaip jis buvo į budėjimo režimą ir swaped monitoriai ir aš pats bū todėl aš swaped grafikos kortelės 5.200 ir buvo bauda tai man išėjo ir baught 7.600 ir ji tas pats, bet kai aš grojo Battlefield 2 firminį mano 6.200 ji buvo gerai kaip ir su 5.200 7.600 bet aš ne VVG LAT kaip žaisti Slow Motion |
|
| |||
| |||
| Kokią operacinę sistemą Jūs naudojate? |
|
| |||
| |||
| ASRock K8 Combo plokštę Athlon 3,0 64 bitų ir 1. 5 koncertą avinas |
|
| |||
| |||
| Operacinė sistema mate ... Vista? XP? Į sveikatą. Dave. |
|
| |||
| |||
| taip pat kai everyhing lėtina ir i eikite į Task Manager savo CPU i 100% |
|
| |||
| |||
| Windows XP |
|
| |||
| |||
| keista, kad kai aš įdėti 5.200 kortele mano kompiuterio ji veikia puikiai, bet kai aš įdėti geresnės kortelę ji turi problemų |
|
| |||
| |||
| Taigi tik jis žaisdami žaidimus? Visi žaidimai ar tiesiog battlefield? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Black Screen / Audio Tik tada, kai bandote paleisti vaizdo | capper | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | 3 lapkritis 2009 18:21 |
| Windows Media Player 11 įpratęs žaisti multimedijos failų | jasah | Multimedia & Codecs | 2 | 4 birželis 2009 09:06 |
| WMP 11 NEBUS atkurti failus? | Xeon | Multimedia & Codecs | 0 | Gegužė 26, 2009 11:34 |
| Man reikia vaizdo konverterio, FLV failus | Kona1984hawaii | Multimedia & Codecs | 9 | 3 kovas 2009 03:44 |
| Žaisti PS2 su nešiojamas naudojant S-Video įėjimas uostas | SethuS | General Hardware Chat | 6 | Kovas 10, 2007 11:09 |
| Temos įrankiai | |
| |