![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Poate cineva să mă ajute i im probleme la redarea video files.when i încercaţi să redaţi fişiere video cu VLC meu calculator doar flash-uri şi încetineşte. m-am gandit eu mi placă grafică am un FX 6200 şi 5200 i tryed o altă de la meu calculator şi a mers bine. deci a cumparat un FX 7600 şi pune-l în continuare pe aceeaşi doză Sunt la o pierdere a ceea ce ar putea fi. un alt punct de Îmi place să aducă până mea este că 6200 va juca Battlefield 2 cu probleme, dar nu de 7600 doar încetineşte dreapta jos |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sunteţi ruleze cele mai recente driver-ele nvidia?
| |||
| |||
| hi vă mulţumesc pentru reply.i au descărcat cele mai recente drivere. Am avut numai problema mea deoarece marţi monitoriza plecat ca aceasta a fost in stand de modul i swaped monitorizează şi am avut aceeaşi problemă, aşa că am swaped carduri grafice la un 5200 si a fost bine, aşa că am ieşit şi baught un 7600 şi a făcut - acelaşi lucru, dar când am jucat Battlefield 2 whith mea 6200 aceasta a fost bine ca şi în cazul în 5200, dar cu 7600 am un lat de pe lag doar ca joc cu încetinitorul |
|
| |||
| |||
| Ce sistem de operare fugi? |
|
| |||
| |||
| Plăci de bază Asrock k8 Combo athlon 3,0 64 biţi şi 1. 5 gig ram |
|
| |||
| |||
| Sistem de operare amice ... Vista? XP? Noroc. Dave. |
|
| |||
| |||
| De asemenea, atunci când everyhing încetineşte şi mă duc în Task Manager procesorul meu i 100% |
|
| |||
| |||
| Windows XP |
|
| |||
| |||
| este ciudat că, atunci când am pus un card de 5200, în calculatorul meu, funcţionează bine, dar când am pus mai bine in aceasta carte are probleme |
|
| |||
| |||
| Deci, doar nu-i asa, atunci când joci jocuri? Toate jocurile sau doar Battlefield? |
![]() |
|
| Marcaje |