![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| môže mi niekto pomoct aj im problémy s prehrávanie videa files.when aj pokúsite prehrať video súbory s vlc počítač len bliká a spomaľuje. Myslel som, že to bol môj grafickú kartu mám FX 6200 a 5200 aj tryed jeden z mojich ďalších počítačových a fungovalo to v pohodě. tak koupil fx 7600 ju a stále rovnakú dávku Jsem na rozpacích, do akej by to mohlo byť. inom mieste aj chcel vychovávať je, že moje 6200 bude hrať Battlefield 2 bez problémov, ale len 7600 spomaľuje dole |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ste beží najnovšie ovládače nvidia?
| |||
| |||
| ahoj ďakujem za vašu reply.i si prevzali najnovšie ovládače. i len na problém, pretože mi monitor utorok odjela ako by to bolo v pohotovostnom režime aj swaped monitory a já mal rovnaké problémy, tak aj swaped grafických kariet do 5200 a bolo to tak aj jemné vyšiel a baught jedna 7600 a je to rovnakú vec, ale keď som hral Battlefield 2 whith moji 6200 to bolo jemné ako u 5200, ale s 7600 som lat vypnutie oneskorením, rovnako ako hranie v pomaly |
|
| |||
| |||
| Aký operačný systém používate? |
|
| |||
| |||
| ASRock K8 Combo doske Athlon 3,0 64 bitov a 1. 5 harpúna baran |
|
| |||
| |||
| Operačný systém mate ... Vista? XP? Na zdravie. Dave. |
|
| |||
| |||
| aj keď všetko spomaľuje a chodím do Správca úloh moje cpu aj 100% |
|
| |||
| |||
| Windows XP |
|
| |||
| |||
| je zvláštne, že keď som dal 5200 karta v mojom počítači to funguje dobre, ale keď som dať lepšie karty v nej má problémy |
|
| |||
| |||
| Takže je len to, keď hráte hry? Všetky hry, alebo len Battlefield? |