![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| моћи било ко помоћ мене ја им имају проблема играње видео филес.ухен и покушају репродукције видео датотека са ВЛЦ мој рачунар праведан трепће и успорава. ЈА мисао то је био мој графичком картицом имам ФКС 6200 и 5200 и трыед један од мојих других рачунарских и то израђен прекид. па купио ФКС 7600 и стави га на Интернет па ипак дозу истог сам на губитку то што би могао бити. другу тачку Волим да пренесу горе је тај мој 6200 ће играти бојиа̨ту 2 без проблема, али тек 7600 успорава десно доле |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли приказивати најновије НВИДИА драјвера?
| |||
| |||
| бок хвала вам за вашу реплы.и су скинути најновије дривер. ја једини имао тај проблем јер ми на монитору уторак је отишао ван као да је у станд бы моду и суапед надзире и сам имао исте проблеме па сам суапед графичке картице на 5200 и то је био у реду па сам отишао ван и баугхт један 7600 и то се иста ствар, али кад сам играо бојиа̨ту 2 ухитх моје 6200 је фино као са 5200 са 7600, али имам Лат офф лаг баш као и играње у успореност |
|
| |||
| |||
| Који оперативни систем вам приказују? |
|
| |||
| |||
| асроцк к8 Цомби матична плоча Атхлон 3,0 64 битни и 1. 5 чезе рам |
|
| |||
| |||
| Оперативни систем мате ... Виста? КСП? Живели. Даве. |
|
| |||
| |||
| и када еверыхинг успорава и ја отићи у мој задатак водитељ и 100% ЦПУ |
|
| |||
| |||
| Уиндоус КСП |
|
| |||
| |||
| чудно је да кад сам ставио 5200 картице у мом рачунару то ради у реду, али када сам боље ставити картицу у њему има проблема |
|
| |||
| |||
| Тако да само то кад играте игре? Све игре или само бојишту? |