![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| може хто-небудь допомагати мені, що я їм мають проблеми з програванням відео та files.when спробі відтворення відео файлів з комп'ютера VLC мого просто мигає і сповільнюються. Я думала, що це моє, і графічної карти мають FX 6200, і я Tryed 5200 від мого іншого комп'ютера і все працювало нормально. таким купив FX 7600 покласти його і він ще доза-таки я в подиві, що це могло бути. ще один момент я хотів би підняти, що мій 6200 буде грати Battlefield 2 без будь-яких проблем, але тільки 7600 сповільнюється аж |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви використовуєте останню драйверів NVIDIA?
| |||
| |||
| Привіт подякувати вам за вашу reply.i скачав останню версію драйверів. Я тільки було проблемою, оскільки вівторок відстеження пішов, як це було в режимі очікування і swaped монітори, і я був таким же проб я swaped графічних карт 5200 і це було добре і я вийшов і baught 7600 і воно те ж саме, але коли я грав Battlefield 2 Whith моєї 6200 вона була гарна і з 5200, а з 7600 у мене є LAT Off відставання, як грати в повільному русі |
|
| |||
| |||
| Яку операційну систему ви використовуєте? |
|
| |||
| |||
| ASRock K8 Combo платі 3,0 Athlon 64 біт і 1. 5 Gig RAM |
|
| |||
| |||
| Операційна система мате ... Перспектива? XP? Ура. Дейв. |
|
| |||
| |||
| Крім того, коли everyhing сповільнюється, і я йду за допомогою диспетчера завдань мого процесора і 100% |
|
| |||
| |||
| Windows XP |
|
| |||
| |||
| Дивно, що коли я поклав 5200 карт в моєму комп'ютері він працює нормально, але коли я поклав кращий карт в ньому є проблеми |
|
| |||
| |||
| Таким тільки не в іграх? Всі ігри або просто бою? |