![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто го инсталирате на нов прозорец и съм с помощта на новите звукови карти .. и втора ръка, така и не разполагат с CD бен на звука blasters сайт, но всички се опитам да не работят (приучавам инсталирате) и водачите предприемат дълги 10 минути, за да се изтегли от този сайт звук Blaster audigy EAX Advanced HD Моделът не - SB0090 моля да ми помогнете ![]() ![]() компютърни спецификационен в SIG все още е едно и също
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитах този? Има много Audigy драйвери за различни модели, но аз мисля, че това е правилен. http://support.creative.com/Products...=Sound + Blaster
| |||
| |||
| когато му го свърши казва не може да спаси повредени файлове температура папка ... Свалих я 3 пъти и това се случи всеки .. Използвам Firefox
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз ще го свалите за теб и си го на сървър, за да изтеглите отново. Вие искате XP един часа нали? Промени: Уау е Creative сървър бавно.
|
| |||
| |||
| Да, моля M8, че би било лошо впечатление! (XP ПРО) Съжалявам, че чака бен търси водача DONT но аз не съм това, което правиш драйвер или програма I DONT не винаги имат проблем с драйвера на нов ... да инсталирате този сървър наистина бавно правиш в главата ми
__________________ |
|
| |||
| |||
| Точно неговото приключване. Отивам да си го на моя локален сървър, но ако това е прекалено бавна Ще слагам то някъде другаде. Линк се в секунда.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Можеш винаги да го добавите в своя пост като прикачен файл, ако искаш. |
|
| |||
| |||
| Пратих ти PM с линк, да не искам всеки знае моите публични HTTP сървър свалите адрес. Нищо важно, държани там все пак
|
| |||
| |||
| Цитат:
Аз ще опитам сега ![]() Промени: Да не искате да работите.
|
| |||
| |||
| Виждам ви изтегляне нея, да се излиза на около 200Kbps? Този не е твърде изтъркан сравнение с официалните изтеглите сайта.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Cisco Aironet 802.11b / g безжичен адаптер - не могат да намерят Шофьор | Cisco потребител | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 19-ти октомври 2009 година 06:52 |
| Опитвате се да намерите Webcam Driver | FisicoUk | Digital Imaging & Принтери | 3 | 13 Авг 2009 04:49 |
| Не може да се намерят най-подходящия драйвер за моята звукова карта | joreel | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 2 | 22 Юни 2009 08:44 |
| Опитвате се да намерите HD шофьор | robina80 | Дискове & сменяемите носители | 3 | 23ти септември 2008 14:47 |
| Не звук .. лош шофьор? | omidahomi712 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 2 | 5-и парламентарен Юни 2008 18:27 |
| Нишка Инструменти | |
| |