![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| právě udělal novou instalaci systému Windows a používám novou zvukovou kartu .. stejně tak i druhé straně, nemají cd bin střelmistři zvuku na webové stránce, ale i všichni vyzkoušet nefungují (zvyklý instalovat) a řidiči dlouho trvat 10 minut, ke stažení z této stránky Sound Blaster Audigy EAX pokročilé HD model no - SB0090 prosím, pomozte mi ![]() ![]() počítače spec v sig je stále stejná
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokoušel tuhle? Existuje mnoho Audigy ovladače pro různé modely, ale myslím, že tohle je správný. http://support.creative.com/Products...=Sound + Blaster
| |||
| |||
| když říká, že její finální nemůže zachránit poškozený soubor temp složka ... i staľené to 3 krát a vždy se to stalo .. Používám firefox
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'll stáhnout na vás a nalepit ji na server, které si můžete stáhnout znovu. Chcete XP jedno ne? Edit: Wow je Creative server pomalu.
|
| |||
| |||
| ano, M8, které by se rošt! (XP Pro) Omlouvám se za čekání bin hledá řidiče, ale i dont ne to, co dělám řidiče nebo program i dont ne vždy budete mít i problémy s řidiči na novou instalaci ... jo, že server opravdu pomalu děláš v mé hlavě
__________________ |
|
| |||
| |||
| Právo hotové. Budu se držet na mém lokálním serveru, ale v případě, že je příliš pomalá, uvidíme ji někde jinde. Link se až ve druhém.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Můžeme vždy přidat na svůj příspěvek jako přílohu, pokud budete chtít. |
|
| |||
| |||
| Poslal jsem ti PM s odkazem, nechci vědět, všichni moji veřejné HTTP download server adresu. Není důležité, i když tam konala
|
| |||
| |||
| Citace:
I'll Try it now ![]() Edit: Ne, že nechce do práce.
|
| |||
| |||
| Chápu vaše stažením, chodila asi 200Kbps? To není příliš šetrný ve srovnání s oficiální download stránky.