![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| μόλις έκανε μια νέα εγκατάσταση των Windows και χρησιμοποιώ μια νέα κάρτα ήχου .. και μεταχειρισμένων έτσι δεν έχουν το bin σε cd ήχου blasters ιστοσελίδα αλλά όλοι προσπαθώ δεν λειτουργούν (συνηθίζει εγκατάσταση) και οι οδηγοί λαμβάνουν 10 λεπτά καιρό για να κατεβάσετε από την ιστοσελίδα Sound Blaster Audigy EAX προηγμένα HD μοντέλο-δεν SB0090 παρακαλώ βοηθήστε με ![]() ![]() υπολογιστή σε spec sig εξακολουθεί να είναι το ίδιο
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Προσπαθήσαμε αυτό; Υπάρχουν πολλά Audigy οδηγοί για διάφορα μοντέλα, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι σωστό. http://support.creative.com/Products...=Sound + Blaster
| |||
| |||
| όταν τα τελικά λέει δεν μπορεί να σώσει κατεστραμμένο αρχείο temp φάκελο ... i κατεβάσει 3 φορές και αυτό που συνέβη κάθε .. Χρησιμοποιώ Firefox
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα το κατεβάσετε για σας και θα παραμείνουμε σε ένα διακομιστή για να μπορείτε να κάνετε λήψη και πάλι. Θες η XP ένα δικαίωμα; Edit: Wow Creative διακομιστή είναι η αργή.
|
| |||
| |||
| ναι παρακαλώ M8 που θα σχάρα! (XP Pro) Συγγνώμη για την αναμονή Μπιν ψάχνει για τον οδηγό αλλά i dont δεν κάνει αυτό που είμαι οδηγός ή πρόγραμμα i dont i δεν έχουν πάντα προβλήματα με το πρόγραμμα οδήγησης για μια νέα εγκατάσταση ... ναι ότι διακομιστή πολύ αργοί κάνει το κεφάλι μου στο
__________________ |
|
| |||
| |||
| Δικαίωμα των τελικών. Πάω να εμμείνει στις τοπικές server μου, αλλά αν αυτό είναι πολύ αργή Θα θέσω κάπου αλλού. Σύνδεσμος πρέπει να είναι σε ένα δευτερόλεπτο.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Μπορούμε πάντα να προσθέσετε στη δική σας θέση ως συνημμένο, αν θέλετε. |
|
| |||
| |||
| Θα σας έστειλε ένα PM με ένα σύνδεσμο, δεν θέλουν όλοι να γνωρίζουν μου δημόσια HTTP server κατεβάσετε διεύθυνση. Τίποτα δεν υπάρχει και αν κατέχουν σημαντικό
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Θα προσπαθήσω τώρα ![]() Edit: Όχι, δεν θέλουν να εργαστούν.
|
| |||
| |||
| Βλέπω το μεταφορτώσουν, θα καθορίζονται σε περίπου 200Kbps; Thats δεν πολύ πενιχρός σε σύγκριση με την επίσημη τοποθεσία λήψης.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Cisco Aironet 802.11a/b/g Wireless Adapter - μπορεί να βρει Driver | χρήστη Cisco | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 19 Οκτωβρίου 2009 06:52 |
| Προσπαθώντας να βρούμε μια Webcam Driver | FisicoUk | Digital Imaging & Printers | 3 | 13 Αυγ 2009 04:49 |
| Δε μπορείτε να βρείτε το σωστό πρόγραμμα οδήγησης για την κάρτα ήχου μου | joreel | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 2 | 22 Ιουν 2009 08:44 |
| Προσπαθώντας να βρει HD οδηγού | robina80 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 23η Σεπ 2008 14:47 |
| Δεν ήχο .. κακή οδηγός; | omidahomi712 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 2 | 5 Ιουν 2008 18:27 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |