![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| samo učinio novu instalaciju sustava Windows i sam koristeći novu zvučnu karticu .. i iz druge ruke, pa mi nemaju zvuka na cd bin blasters website ali svatko JA probati ne rade (navika instalirati) i vozača dugo trajati 10 minuta skinuti s tog mjesta zvuk Blaster audigy EAX napredno HD model no - SB0090 ugoditi pomoć mene ![]() ![]() spec. računalo u sig je još uvijek isti
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušao ovaj neki? Postoji mnogo Audigy drivera za razne modele, ali mislim da ovo je ispravan. + http://support.creative.com/Products...=Sound Blaster
| |||
| |||
| kada je njen dovršio ga ne može spasiti, kaže ošteti datotečni temp folder ... ja preuzimanje datoteka ga 3 puta i da se dogodilo sve .. Koristim Firefox
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja ću ga za vas i staviti ga na poslužitelju za vas to preuzimanje datoteka ponovno. Želite XP jednom redu? Edit: Wow je Creative poslužitelju spora.
|
| |||
| |||
| yes molimo m8 da bi se škripa! (xp pro) ispričavam se o pričekajte bin potrazi za vozača, ali ja dont no ono što sam radiš driver ili program ja dont no ja uvijek imaju problema sa vozačem na novu instalacija ... yeah da poslužitelju stvarno sporo radiš u mojoj glavi
__________________ |
|
| |||
| |||
| Right njegova završetka. Im 'idući u stick to na moj lokalni server, ali ako je prespor da ću ga negdje drugdje. Link će se u drugom.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Mogu uvijek ga dodali u vaš post kao privitak, ako želite. |
|
| |||
| |||
| Poslao sam ti PM sa vezom, ne žele svi znajući moju javnu HTTP download adresu poslužitelja. Ništa važno održana iako postoji
|
| |||
| |||
| Ja mislim o tome, ali sam mislio da će biti prevelik? Bolestan 'probati Internet zatim ![]() Edit: Nope ne žele raditi.
|
| |||
| |||
| Vidim vaše skidanje ga, izlazak na oko 200Kbps? Taj ne previše ružan u odnosu na službenu download site.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Cisco Aironet 802.11a/b/g Wireless Adapter - Ne mogu da Pronađi Driver | cisco korisnik | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 19 listopad 2009 06:52 |
| Pokušavajući Pronađi Driver Webcam | FisicoUk | Digital Imaging & Pisači | 3 | 13. kolovoz 2009 04:49 |
| Ne mogu naći pravi driver za moje zvučne kartice | joreel | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 2 | 22. lipnja 2009 08:44 |
| Pokušavajući pronaći HD driver | robina80 | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 23. Ruj 2008 14:47 |
| Bez zvuka .. loš vozač? | omidahomi712 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 2 | 5. lipnja 2008 18:27 |
| Thread Tools | |
| |