![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csak nem egy új telepíteni a Windows és használok egy új hangkártya .. jól használt Úgyhogy nem kell a cd bin megbízható blasters honlapján mindenki számára, de megpróbálom nem működnek (szokás install) és a vezetők megteszik 10 hosszú perc alatt letölthető az oldalon Sound Blaster Audigy EAX Advanced HD model no - SB0090 kérem, segítsen nekem ![]() ![]() számítógép spec a sig még mindig ugyanaz
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Megpróbáltam ezt? Sok Audigy vezetők különböző modelleket, de azt hiszem, ez a helyes. http://support.creative.com/Products...=Sound + Blaster
| |||
| |||
| amikor befejezte azt mondja nem tudja menteni sérült fájl temp mappa ... Letöltöttem, hogy 3-szor, és hogy történt everytime .. használok firefox
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Majd töltse le az Ön és kibír egy szerveren, ha újra letölteni. Azt akarjuk, hogy az XP egy van? Edit: Wow a Creative szerver lassú.
|
| |||
| |||
| igen m8 lenne rácsnak! (XP Pro) Elnézést a várakozás bin keresi a vezetőt, de én dont nem vagyok mit csinál mozdonyvezető vagy program i dont nem mindig gondok vannak az új illesztőprogram telepítése ... igen, hogy a szerver nagyon lassan Ennek a fejem a
__________________ |
|
| |||
| |||
| Jobb, hogy vége. Megyek, maradok az én helyi szerver, de ha ez túl lassú, majd tedd valahol máshol. Link kell akár egy pillanat.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Mindig add meg a postán is, zár alá vétel, ha akarsz. |
|
| |||
| |||
| Küldtem egy PM-kapcsolatot, nem akarok mindenki tudta, én nyilvános letöltési HTTP szerver címét. Semmi sem fontos, bár ott tartott
|
| |||
| |||
| Én nem hiszem el, de azt gondoltam, hogy túl nagy? Megpróbálom most ![]() Edit: Nem hiszem, hogy nem akar dolgozni.
|
| |||
| |||
| I see your letöltése, megyünk kb 200Kbps? Amit nem túl kopott a hivatalos letöltési oldalon.