![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| פשוט עשו את התקן החדש של Windows ו-AM באמצעות כרטיס קול חדש .. יד שנייה, כך גם אין לי קול על CD bin blasters אתר אבל כולם, אני לא מנסה לעשות את העבודה (wont להתקין) ואת הנהגים לקחת 10 דקות ארוכות כדי להוריד מן האתר קול Blaster Audigy EAX Advanced HD מודל לא SB0090 בבקשה תעזור לי ![]() ![]() המחשב spec ב sig הוא עדיין אותו
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ניסית את זה? ישנם הרבה נהגים Audigy עבור דגמים שונים, אבל אני חושב זה נכון. + http://support.creative.com/Products...=Sound Blaster
| |||
| |||
| כאשר סיימה את אומרת את זה לא יכול לשמור קובץ פגום בתיקיה Temp ... אני הורדתי את זה 3 פעמים זה קרה בכל פעם .. אני משתמש ב-Firefox
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מתכוון להוריד אותו בשבילך ואת זה מקל על שרת תוכל להוריד שוב. אתה רוצה את XP אחד נכון? עריכה: וואו היא היצירה שרת איטי.
|
| |||
| |||
| אנא m8 כן זה יהיה אח! (XP Pro) מצטער על לחכות bin מחפשים את הנהג, אבל אני לא dont מה עושה מנהל ההתקן או את התוכנית dont אני לא תמיד יש לי בעיות עם מנהל התקן חדשה ... כן לקבוע כי השרת ממש איטי עושה לי את הראש
__________________ |
|
| |||
| |||
| נכון את הסיום. אני הולך לתקוע אותה על השרת המקומי שלי, אבל אם כי הוא איטי מדי בשבילי לשים את זה במקום אחר. קישור יהיה מוכן שנייה.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| תמיד אפשר להוסיף את זה כדי לפרסם את כקובץ מצורף אם אתה רוצה. |
|
| |||
| |||
| שלחתי לך PM עם הקישור, לא רוצה את כולם בידיעה הציבור HTTP להוריד את כתובת השרת. אין דבר חשוב שנערך שם למרות
|
| |||
| |||
| עשיתי את חושבת על זה, אבל חשבתי שזה יהיה גדול מדי? אני מתכוון לנסות את זה עכשיו ![]() עריכה: לא הוא לא רוצה לעבוד.
|
| |||
| |||
| אני רואה את להוריד את זה, יוצא בשעה 200Kbps? Thats לא עלוב מדי לעומת להורדה באתר הרשמי.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Cisco Aironet 802.11a/b/g מתאם אלחוטי - לא מצליח למצוא מנהל התקן | המשתמש Cisco | רישות, מודמים & VoIP | 0 | 19 אוקטובר 2009 06:52 |
| מנסה למצוא את מנהל ההתקן של Webcam | FisicoUk | Digital Imaging & מדפסות | 3 | 13 אוגוסט 2009 04:49 |
| לא ניתן למצוא את מנהל ההתקן הנכון עבור כרטיס הקול שלי | joreel | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 2 | 22 יוני 2009 08:44 |
| מנסה למצוא HD הנהג | robina80 | כוננים & נשלפת | 3 | 23 ספטמבר 2008 14:47 |
| נשמע לא רע .. הנהג? | omidahomi712 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 2 | ה -5 בחודש יוני 2008 18:27 |
| שרשרת כלים | |
| |