![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar tiesiog iš naujo įdiegti Windows ir naudoju nauja garso korta .. gerai antra vertus, kad aš neturiu CD bin patikimo blasters interneto, bet kiekvienas bandau neveikia (wont install) ir vairuotojų imtis 10 minučių ilgio atsisiųsti iš šios svetainės Sound Blaster Audigy EAX ADVANCED HD modelis ne - SB0090 Please help me ![]() ![]() kompiuteris Spec į sig vis dar tos pačios
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tried this one? Yra Audigy vairuotojų įvairių modelių daug, bet manau, kad tai vienas yra teisingas. http://support.creative.com/Products...=Sound+Blaster
| |||
| |||
| kai jos galutinio jis sako negali išsaugoti sugadintą failą aplanke Temp ... I downloaded it 3 kartus ir nutiko everytime .. Naudoju Firefox
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš jį atsisiųsti galite ir laikykitės jo serveryje galite atsisiųsti dar kartą. Norite XP viena tiesa? Edit: Wow yra Creative serveris lėtas.
|
| |||
| |||
| Taip Prašome M8 kad būtų rostverkas! (XP Pro) Atsiprašome palaukti bin ieško vairuotojo, bet i dont no what am doing tvarkyklė ar programa, i dont no man visada buvo problemų su vairuotoju dėl naujų įrenginių ... yeah, kad serveris labai lėtai doing my head
__________________ |
|
| |||
| |||
| Teisė jo pabaigos. I'm going to stick to mano vietinio serverio, bet jeigu tai yra per lėtas, aš įdėti kažkur kitur. Nuoroda turi būti ne per sekundę.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Visada galite įtraukti ją į savo pareigas, kaip areštas, jei norite. |
|
| |||
| |||
| Aš atsiųsti jums PM su nuoroda, nenoriu, kad visi žino mano viešąjį HTTP atsisiųsti serverio adresą. Nieko svarbaus vyks ten nors
|
| |||
| |||
| Citata:
I'll try it now ![]() Edit: Nope jis nenori dirbti.
|
| |||
| |||
| Matau savo parsisiuntimo, išeidamas maždaug 200Kbps? Thats not pernelyg skurdus, palyginti su oficialiai parsisiųsti svetainės.