![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| just zrobił nową instalację systemu Windows i jestem z wykorzystaniem nowej karty dźwiękowej .. drugiej tak dobrze nie mam cd bin BLASTERS dźwięku na stronie, ale wszyscy i spróbuj nie działają (wont install) i sterowniki pobrać 10 długich minut, aby pobrać z tej witryny Sound Blaster Audigy EAX ADVANCED HD model no - SB0090 proszę mi pomóc ![]() ![]() spec komputera w sig jest wciąż ten sam
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbowano tego? Istnieje wiele różnych sterowników dla Audigy modele ale myślę, że ten jeden jest prawidłowy. http://support.creative.com/Products...=Sound + Blaster
| |||
| |||
| jej zakończeniu, kiedy to mówi, nie może zapisać uszkodzony plik folderu temp ... Ściągnąłem go 3 razy i za każdym razem, że stało .. Jestem przy użyciu przeglądarki Firefox
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'll go pobrać za Ciebie i trzymać ją na serwerze, aby pobrać ponownie. Chcesz XP jedno prawo? Edit: Wow Creative serwer jest wolny.
|
| |||
| |||
| Tak proszę m8 która byłaby ruszt! (XP Pro) Przepraszam o poczekanie bin szuka kierowcy i dont ale nie jestem co robisz sterownik lub program i dont no i zawsze mają problemy z kierowcą na nowej instalacji ... tak, że serwer naprawdę wolno robisz w mojej głowie
__________________ |
|
| |||
| |||
| Prawo jego zakończeniu. I'm going to stick to na moim serwerze lokalnym, ale jeżeli jest to zbyt wolny I'll je gdzieś indziej. Link jest w drugim.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Czy zawsze należy go dodać do postu jako załącznik, jeżeli chcesz. |
|
| |||
| |||
| I sent you a PM z linkiem, nie chcę wiedzieć każdy mój publiczny adres serwera HTTP pobrać. Nic tam jednak ważne
|
| |||
| |||
| Cytat:
I'll try to teraz ![]() Edit: Nie, wcale nie chcą pracować.
|
| |||
| |||
| I see your pobierając ją, wychodzisz na temat 200Kbps? Thats not too shabby porównaniu do oficjalnej stronie pobierania.