![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tocmai a făcut o instalare nouă de Windows şi sunt, folosind o noua placă de sunet .. asa de bine la mâna a doua nu am CD-ul de sunet blasters bin pe site-ul, dar toată lumea încerca să nu i locul de muncă (obiceiul instala) şi a conducătorilor auto să ia mult 10 de minute pentru a descărca de la care site-ul Sound Blaster Audigy EAX Advanced HD Modelul nu - SB0090 te rog ajută-mă ![]() ![]() computer spec. sig este încă în aceleaşi
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am încercat-o pe asta? Există o mulţime de Audigy drivere pentru diferite modele, dar cred că asta este corectă. http://support.creative.com/Products...=Sound + Blaster
| |||
| |||
| atunci când sa terminat se spune nu se pot salva corupt fişier temp dosar ... Am descarcat-o de 3 ori şi de fiecare dată faptul că s-a întâmplat .. Folosesc Firefox
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Voi descărca o pentru tine şi stick-l pe un server pentru tine pentru a descărca din nou. Vrei un XP nu-i asa? Editare: Wow este Creative server lent.
|
| |||
| |||
| da, vă rugăm să M8 care ar fi hârşâi! (XP Pro) Îmi pare rău de aşteptaţi bin căutaţi pentru şofer i dont dar nu am ce face driver sau program i dont nu i-au mereu probleme cu driverul de pe un nou instalat ... da ca server foarte lent face în capul meu
__________________ |
|
| |||
| |||
| Dreptul sa terminat. Mã duc la stick-l pe serverul meu local, dar în cazul în care este prea lent Voi pune-o în altă parte. Link se până într-o a doua.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Pot întotdeauna să-l adauge Postarea dvs. ca fişier ataşat dacă doriţi. |
|
| |||
| |||
| Am trimis un PM cu un link, nu vreau toată lumea ştie meu publice HTTP download adresa serverului. Nimic important, deşi a avut loc acolo
|
| |||
| |||
| Citat:
Voi încerca, acum ![]() Edit: Nu că nu doresc să lucreze.
|
| |||
| |||
| Sa-ti vad descărcare, iesim la aproximativ 200Kbps? Asta nu prea meschin în comparaţie cu site-ul oficial download.