![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| práve urobil novú inštaláciu systému Windows a používám novú zvukovú kartu .. rovnako tak i druhej strane, nemajú cd bin odstreľovača zvuku na webovej stránke, ale aj všetci vyskúšať nefungujú (zvyknutý inštalovať) a vodiči dlho trvať 10 minút, na stiahnutie z tejto stránky Sound Blaster Audigy EAX pokročilé HD model no -- SB0090 Prosím, pomôžte mi ![]() ![]() počítače spec v sig je stále rovnaká
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokoušel túto? Existuje mnoho Audigy ovládače pre rôzne modely, ale myslím, že toto je správny. http://support.creative.com/Products...=Sound + Blaster
| |||
| |||
| keď hovorí, že jej čistý nemôže zachrániť poškodený súbor temp zložka ... aj stiahnuty to 3 krát a vždy sa to stalo .. Používám firefox
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'll stiahnuť na vás a nalepiť ju na server, ktoré si môžete stiahnuť znova. Chcete XP jedno ne? Edit: Wow je Creative server pomaly.
|
| |||
| |||
| áno, M8, ktoré by sa rošt! (XP Pro) Omlouvám se za čakanie bin hľadá vodiča, ale i dont ne to, čo robím vodiča alebo program i dont nie vždy budete mať aj problémy s vodičmi na novú inštaláciu ... jo, že server naozaj pomaly robíš v mojej hlave
__________________ |
|
| |||
| |||
| Právo hotové. Budem sa držať na mojom lokálnom serveri, ale v prípade, že je príliš pomalá, uvidíme ju niekde inde. Link sa až v druhom.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Môžeme vždy pridať na svoj príspevok ako prílohu, ak budete chcieť. |
|
| |||
| |||
| Poslal som ti PM s odkazom, nechci vedieť, všetci moji verejnej HTTP download server adresu. Nie je dôležité, aj keď tam konali
|
| |||
| |||
| Citácia:
I'll Try it now ![]() Edit: Nie, že nechce do práce.
|
| |||
| |||
| Chápem vaše stiahnutím, chodila asi 200Kbps? To nie je príliš šetrný v porovnaní s oficiálne download stránky.