![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| само учинио нову инсталацију система Уиндоус и сам помоћу нову звучну картицу .. и из друге руке, па ми немају звука на цд бин бластерс уебсите али свако ЈА пробати не раде (навика инсталирате) и возача дуго да траје 10 минута скинути са тог места звук Бластер аудигы ЕАКС напредно ХД модел но -- СБ0090 угодити помоћ мене ![]() ![]() спец рачунар у сиг је још увек исти
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушао овај неки? Постоји много Аудигы драјвера за разне моделе, али мислим да ово је исправан. + Хттп://суппорт.цреативе.цом/Продуцтс...=Соунд Бластер
| |||
| |||
| када је њен довршио га не може спасити, каже оштети датотека темп фолдер ... ја скидати податке га 3 пута и да се догодило све .. Користим Фирефокс
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја ћу га за вас и ставити га на серверу за вас за скидати податке поново. Желите КСП једном реду? Едит: Уоу је Цреативе серверу спора.
|
| |||
| |||
| ыес молимо м8 да би се шкрипи! (ксп про) извињавамо се о сачекајте бин потрази за возача, али ја донт но оно што сам радиш дривер или програм ја донт но ја увек имају проблема са возачем на нову инсталација ... ыеах да серверу стварно споро радиш у мојој глави
__________________ |
|
| |||
| |||
| Ригхт његовог завршетка. Им 'лијегање у стицк то на мој локални сервер, али ако је преспоро да ћу га негде другде. Линк ће се у другом.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Могу увек га додали у ваш пост као прилог, ако желите. |
|
| |||
| |||
| Послао сам ти ПМ са везом, не желе сви знајући моју јавну ХТТП доунлоад адресу сервера. Ништа важно одржана иако постоји
|
| |||
| |||
| Ја мислим о томе, али сам мислио да ће бити превелик? Болестан 'пробати то затим ![]() Едит: Нопе не желе да раде.
|
| |||
| |||
| Видим ваше скидање га, излазак на око 200Кбпс? Тај не превише ружан у односу на службену доунлоад сите.
![]() |
|
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Цисцо Аиронет 802.11а/б/г бежични адаптер - Није могуће пронаћи Возач | Цисцо корисника | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 19. Окт 2009 06:52 |
| Покушавајући Пронађи Дривер УЕБЦАМ | ФисицоУк | Дигитал Имагинг & Штампачи | 3 | 13 аугуст 2009 04:49 |
| Не могу наћи прави дривер за моје звучне картице | јореел | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 2 | 22. јуна 2009 08:44 |
| Покушавајући пронаћи ХД дривер | робина80 | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 23. сеп 2008 14:47 |
| Без звука .. лош возач? | омидахоми712 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 2 | 5. јуна 2008 18:27 |
| Тхреад Тоолс | |
| |