![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| просто зробив нову установку Windows, і я з використанням нової звукової карти .. а другий рукою, щоб я не маю CD бен звук на сайт бластером, але я намагаюся все робити не працює (зазвичай Встановити) і водії 10 довгих хвилин, щоб завантажити з цього сайту звук Blaster Audigy EAX ADVANCED HD Модель не -- SB0090 Будь ласка, допоможіть мені ![]() ![]() Специфікація комп'ютера в SIG все той же
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спроба ця? Є багато Audigy драйверів для різних моделей, але я думаю, що це одна правильна. http://support.creative.com/Products...=Sound+Blaster
| |||
| |||
| коли її закінчили каже, що не може врятувати пошкоджені папки тимчасового файлу ... Я завантажив його 3 рази, і що відбулося Everytime .. М. Використання Firefox
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я завантажити його для вас і приклейте його на сервер для завантаження знову. Ви хочете XP одного права? Зміна: Wow є творчий сервер повільно.
|
| |||
| |||
| так, будь ласка, M8, який буде грати! (XP Pro) жаль чекати бен шукає водія, але я не знаю, що роблю, драйвер чи програму Я не знаю, у мене завжди проблеми з водієм за новими установок ... Та що сервер дуже повільний робить мою голову
__________________ |
|
| |||
| |||
| Право її закінчили. Я буду дотримуватися його на локальному сервері, але якщо це відбувається занадто повільно я покладу його в іншому. Посилання має бути в секунду.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Завжди можете додати його на свою посаду в якості вкладення, якщо хочете. |
|
| |||
| |||
| Я послав вас PM з посиланням, не хочу все знати мою громадськості завантажити адреса HTTP сервера. Нічого важливого, хоча там відбувся
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я спробую зараз ![]() Зміна: Нет не хочуть працювати.
|
| |||
| |||
| Я бачу вашу завантажуючи її, вийшовши близько 200Kbps? Thats не дуже пошарпаний порівнянні з офіційного сайту завантажити.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Cisco Aironet 802.11a/b/g Wireless Adapter - Неможливо знайти драйвери | Cisco користувачів | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 19 жовтня 2009 06:52 |
| Намагаючись знайти драйвер Веб-камери | FisicoUk | Digital Imaging & Принтери | 3 | 13 серпня 2009 04:49 |
| Не вдається знайти потрібний драйвер для звукової плати | joreel | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 2 | 22 червня 2009 08:44 |
| Намагаючись знайти драйвера HD | robina80 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 23 вересня 2008 14:47 |
| Немає звуку .. поганий водій? | omidahomi712 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 2 | 5 червня 2008 18:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |