![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oh yeah, jis tikriausiai per didelis, Never mind.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yerr neblogai greitis Bent jau aš įpratęs gauti currupt Bylos dalykas Aš ką tik išsiunčiau Sound Blaster Nice el .... ;-) Hehe jie turėtų atkreipti į jus ten darbo Lol
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Haha. Mano interneto atsižvelgdamas frienzy, man reikia nustatyti tam tikrus, kad serverio pristabdyta, bet man reikia gauti greičiau, nors 832Kbps (keisti ISP)
|
| |||
| |||
| Have you got it OK?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Nice one M8! ačiū už tai yep, ir visi dirba, aš dabar garsas Norėčiau bin įstrigo jei jūs dident help me hehegarso kokybė LC too bad Eteris Thanks again!
__________________ |
|
| |||
| |||
| Glad you got it working. Deja man buvo, o atsakymas, mes turėjome keletą serverio perkrovos problemas
|
| |||
| |||
tikiuosi nesu kalta I got my music žaisti dabar, kad buvo verta EY![]() Cheers vėl M8 turėti kai man REP
__________________ |
|
| |||
| |||
| Nah, nieko bendro su jumis. Check out svečių skaičiaus online lol.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Cisco Aironet 802.11a/b/g Wireless Adapter - Negaliu rasti tvarkyklės | Cisco vartotoją | Networking, Modems & VoIP | 0 | 19 spalis 2009 06:52 |
| Bando rasti Webcam Driver | FisicoUk | Digital Imaging & Printers | 3 | Rugpjūtis 13, 2009 04:49 |
| Nepavyko rasti tinkamą tvarkyklę savo garso korta | joreel | Sound, Speakers & MP3 Players | 2 | Birželis 22, 2009 08:44 |
| Bandymas rasti HD vairuotojas | robina80 | Drives & Removable Media | 3 | 23 rugsėjis 2008 14:47 |
| Nr garsas .. blogas vairuotojas? | omidahomi712 | Sound, Speakers & MP3 Players | 2 | 5 birželis 2008 18:27 |
| Temos įrankiai | |
| |