![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můj počítač je postaven s vlastní dílů, takže když jsem formátován můj počítač se zbavit viru, jsem také ztratil ethernet disk. Prostřednictvím mluvit o telefon s počítačem odborník vysvětlil mi, že musím se podívat na mé zařízení, a tam byla moje ethernet s velkou velký (?) Od svého s vlastní kousky, nevím kde najít řidiče, který bude fungovat. Existují univerzální ovladače? Budu vůbec moci obnovit ji? |
|
| |||
| |||
| ne na vaši otázku Potřebujete mít jakákoliv čísla nebo ID vypnout na kartě a zavést je do Google a podívat se, co se stalo back.download Karty jsou levné, takže si mohl koupit jinou |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Are yo Určitě je to samostatný (PCI) Síťová karta a ne na desce?
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Lost zvuku na mém PC, jsem formátu pevný disk a nyní Zní to nefunguje. | Masitý | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 5 | 24.listopadu 2009 13:12 |
| Ethernet controler pro Dell XPS 420 - Kde mohu získat ovladač? | nikki | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 24.srpna 2009 07:55 |
| Chybí Ethernet / LAN ovladač pro ECS Nforce3 250 | setsuna faiz seiei | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 4. června 2009 04:12 |
| Disk v jednotce F není Formátovaný chcete Formát It Now? | misky | Drives & Removable Media | 3 | 25. prosince 2007 08:45 |
| Přístup již naformátovaný HDD | Bezpečné Insane | Drives & Removable Media | 5 | 1. srpen 2007 13:19 |
| Thread Nástroje | |
| |