μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Multimedia & Codecs

Register

I μορφοποιηθούν υπολογιστή μου και μου έχασε Ethernet οδηγό!;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20 Νοεμβρίου 2008, 20:31
Νέο Μέλος Ομάδα

Ο υπολογιστής μου είναι χτισμένο με προσαρμοσμένα τμήματα, ώστε όταν θα μορφοποιηθεί υπολογιστή μου για να απαλλαγούμε από έναν ιό, θα χάσει επίσης μου ethernet δίσκο. Μέσω μιλάμε για ένα τηλέφωνο με έναν υπολογιστή εμπειρογνώμονας εξήγησε μου ότι πρέπει να εξετάσουμε συσκευές μου, και εκεί ήταν η δική μου ethernet με ένα μεγάλο (;)

Από τη στιγμή που γίνεται με προσαρμοσμένα κομμάτια, δεν ξέρω πού μπορεί να βρει τον οδηγό ότι θα λειτουργήσει. Υπάρχουν καθολικής οδηγούς; Θα μπορούσε ποτέ να είναι σε θέση να ανακτήσει;
Old 20 Νοέμβρη 2008, 22:00
Νέο Μέλος Ομάδα

στην ερώτησή σας δεν
θα πρέπει να πάρετε κάθε αριθμός ή ταυτότητας στα ανοικτά της κάρτας και να τους φέρει σε google και δείτε τι ήρθε back.download

Κάρτες είναι φθηνά, ώστε να μπορεί να αγοράσει μόνο ένα άλλο
Old 21 Νοεμβρίου 2008, 04:10
Ομάδα Δωρητών

Are yo βέβαιος ότι είναι μια ξεχωριστή (PCI) Κάρτα δικτύου και να μην επί του σκάφους;

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.