![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj računalo je sagrađen sa custom dijelova, tako da kad sam formatiran moj računalo da biste dobili osloboditi od virus, ja i moje izgubljeno Ethernet pogon. Kroz razgovarate na telefon s računalom, objasnio je on stručnjak za mene da sam potrebu da pogledate moje uređaja, a tu je bio moj Ethernet s velikom veliki (?) Od svog je napravio sa custom komada, ne znam gdje se mogu pronaći vozača koji će raditi. Postoje li univerzalni driveri? Hoću li ikada moći oporaviti se? |
|
| |||
| |||
| no na svoje pitanje trebate poduzeti sve brojeve ili isključivanje ID kartice i stavite ih u Google i vidjeti što je došao back.download Kartice su jeftini tako da bi mogao kupiti samo jedan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jesi siguran da je jo zasebnom (PCI) mrežna kartica, a ne na brodu?
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Lost Zvuk na Moj PC, ja Oblikovani hard disk i odmah Zvuk ne radi. | Mesni | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 5 | 24 studeni 2009 13:12 |
| Ethernet kontrolor za Mala dolina XPS 420 - Gdje mogu nabaviti upravljački program? | Nikki | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 24 kolovoz 2009 07:55 |
| Nedostaje Ethernet / Lan driver za ECS Nforce3 250 | setsuna faiz seiei | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 4. lipnja 2009 04:12 |
| U Disk Drive F-a nije pravilno formatiran Želite Oblik sada? | jelo | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 25. prosinac 2007 08:45 |
| Pristup već formatiran HDD | Sef lud | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 1. kolovoz 2007 13:19 |
| Thread Tools | |
| |