kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Multimédia és kodekek

Register

Én formázásakor a számítógépet, és elvesztettem az Ethernet vezérlő!?

Reply

Téma eszközök
Old November 20, 2008, 20:31
Új tag Csoport

Default Én formázásakor a számítógépet, és elvesztettem az Ethernet vezérlő!?

A számítógép a beépített egyedi részeit, így amikor formázásakor a számítógépet megszabadulni egy vírus, én is elvesztettem az ethernet meghajtót. Keresztül beszélt a telefonon a számítógépes szakértői Elmagyarázta nekem, hogy kell Nézd a készülékek, és ott volt az ethernet egy nagy (?)

Óta készült egyedi darab, nem tudom, hogy hol találhatók a járművezetőt, hogy működni fog. Vannak univerzális vezetők? Fogok tenni, hogy valaha is vissza?
Old November 20 2008, 22:00
Új tag Csoport

nem az a kérdés
van szükség, hogy olyan számokat vagy ID ki a kártyát, és tedd be a Google, hogy mi jött back.download

Kártyák olcsó, így lehet csak megvenni egy másik
Old November 21, 2008, 04:10
Donor Group

Vannak yo biztos, hogy ez egy különálló (PCI) hálózati kártya, és nem a fórumon?

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Lost Sound a My PC-én formázta a merevlemez és a hangok most nem működik. Tartalmas Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 5 November 24, 2009 13:12
Ethernet vezérlése a Dell XPS 420 - Hol juthatok hozzá a drivert? Nicky Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 Augusztus 24, 2009 07:55
Hiányzik Ethernet / LAN illesztőprogram ECS Nforce3 250 setsuna Faiz seiei Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 4. június 2009 04:12
A Disk Drive F formai Do You Want To Format most? dish Drives & Removable Media 3 25. december 2007 08:45
Access már formázott HDD Biztos Insane Drives & Removable Media 5 1. Aug 2007 13:19
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.