![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| A számítógép a beépített egyedi részeit, így amikor formázásakor a számítógépet megszabadulni egy vírus, én is elvesztettem az ethernet meghajtót. Keresztül beszélt a telefonon a számítógépes szakértői Elmagyarázta nekem, hogy kell Nézd a készülékek, és ott volt az ethernet egy nagy (?) Óta készült egyedi darab, nem tudom, hogy hol találhatók a járművezetőt, hogy működni fog. Vannak univerzális vezetők? Fogok tenni, hogy valaha is vissza? |
|
| |||
| |||
| nem az a kérdés van szükség, hogy olyan számokat vagy ID ki a kártyát, és tedd be a Google, hogy mi jött back.download Kártyák olcsó, így lehet csak megvenni egy másik |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vannak yo biztos, hogy ez egy különálló (PCI) hálózati kártya, és nem a fórumon?
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Lost Sound a My PC-én formázta a merevlemez és a hangok most nem működik. | Tartalmas | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 5 | November 24, 2009 13:12 |
| Ethernet vezérlése a Dell XPS 420 - Hol juthatok hozzá a drivert? | Nicky | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | Augusztus 24, 2009 07:55 |
| Hiányzik Ethernet / LAN illesztőprogram ECS Nforce3 250 | setsuna Faiz seiei | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 4. június 2009 04:12 |
| A Disk Drive F formai Do You Want To Format most? | dish | Drives & Removable Media | 3 | 25. december 2007 08:45 |
| Access már formázott HDD | Biztos Insane | Drives & Removable Media | 5 | 1. Aug 2007 13:19 |
| Téma eszközök | |
| |