mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Multimedia & Codecs

Register

Aš formatuoti savo kompiuterio ir pamečiau Ethernet Driver!?

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 20, 2008, 20:31
Naujas Narys

Default Aš formatuoti savo kompiuterio ir pamečiau Ethernet Driver!?

Mano kompiuteryje yra pastatyta pagal užsakymą dalių, todėl, kai aš formatuoti Mano kompiuteris atsikratyti viruso, aš pamečiau Ethernet vairuoti. Per kalbame apie telefoną su kompiuteriu ekspertas Jis paaiškino man, kad turiu žiūrėti į savo prietaisus, ir ten buvo mano Ethernet Didysis (?)

Nuo jos padarė su muitinės gabalus, aš nežinau, kur rasti vairuotoją, kad veiks. Ar yra universali vairuotojams? Ar aš kada galės ją susigrąžinti?
Old Lapkritis 20, 2008, 22:00
Naujas Narys

ne į savo klausimą
Jums reikia vartoti kokius nors numerius ar ID iš kortelės ir įdėti jas į "Google" ir pamatyti, kas atėjo back.download

Kortelės yra pigios, kad galima tiesiog įsigyti dar vieną
Old Lapkritis 21, 2008, 04:10
Donorų grupės

Ar yo tikrai tai atskira (PCI), tinklo adapterio, o ne laive?

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Pamiršote Garsas Mano PC, aš suformatuota Hard Drive Panašiai ir dabar neveikia. Mėsingas Sound, Speakers & MP3 Players 5 Lapkritis 24, 2009 13:12
Ethernet CONTROLER už 420 XPS, Dell - Kur galima gauti vairuotojo pažymėjimą? Nikki Networking, Modems & VoIP 1 Rugpjūtis 24, 2009 07:55
Trūksta Ethernet / LAN Driver 250 nForce3 EKS setsuna Faiz seiei Networking, Modems & VoIP 1 4 birželis 2009 04:12
Disko disko F yra netinkamai suformatuotas Ar norite formatuoti dabar? patiekalas Drives & Removable Media 3 25 gruodis 2007 08:45
Prieiga jau suformatuotas HDD Saugus insane Drives & Removable Media 5 1 rugpjūtis 2007 13:19
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.