![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano kompiuteryje yra pastatyta pagal užsakymą dalių, todėl, kai aš formatuoti Mano kompiuteris atsikratyti viruso, aš pamečiau Ethernet vairuoti. Per kalbame apie telefoną su kompiuteriu ekspertas Jis paaiškino man, kad turiu žiūrėti į savo prietaisus, ir ten buvo mano Ethernet Didysis (?) Nuo jos padarė su muitinės gabalus, aš nežinau, kur rasti vairuotoją, kad veiks. Ar yra universali vairuotojams? Ar aš kada galės ją susigrąžinti? |
|
| |||
| |||
| ne į savo klausimą Jums reikia vartoti kokius nors numerius ar ID iš kortelės ir įdėti jas į "Google" ir pamatyti, kas atėjo back.download Kortelės yra pigios, kad galima tiesiog įsigyti dar vieną |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar yo tikrai tai atskira (PCI), tinklo adapterio, o ne laive?
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pamiršote Garsas Mano PC, aš suformatuota Hard Drive Panašiai ir dabar neveikia. | Mėsingas | Sound, Speakers & MP3 Players | 5 | Lapkritis 24, 2009 13:12 |
| Ethernet CONTROLER už 420 XPS, Dell - Kur galima gauti vairuotojo pažymėjimą? | Nikki | Networking, Modems & VoIP | 1 | Rugpjūtis 24, 2009 07:55 |
| Trūksta Ethernet / LAN Driver 250 nForce3 EKS | setsuna Faiz seiei | Networking, Modems & VoIP | 1 | 4 birželis 2009 04:12 |
| Disko disko F yra netinkamai suformatuotas Ar norite formatuoti dabar? | patiekalas | Drives & Removable Media | 3 | 25 gruodis 2007 08:45 |
| Prieiga jau suformatuotas HDD | Saugus insane | Drives & Removable Media | 5 | 1 rugpjūtis 2007 13:19 |
| Temos įrankiai | |
| |