menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

I naformátovaná môj počítač a stratil som Ethernet vodiča?

Reply

Thread Tools
Old 20.novembra 2008, 20:31
Nový člen skupiny

Default I naformátovaná môj počítač a stratil som Ethernet vodiča?

Môj počítač je postavený s vlastnou dielov, takže keď som naformátovaná môj počítač sa zbaviť vírusu, som tiež stratil ethernet disk. Prostredníctvom hovoriť o telefón s počítačom odborník vysvetlil mi, že musím sa pozrieť na mojej zariadenia, a tam bola moja ethernet s veľkou veľký (?)

Od svojho s vlastnou kúsky, nevím kde nájsť vodiča, ktorý bude fungovať. Existujú univerzálne ovládače? Budem vôbec môcť obnoviť ju?
Old 20. novembra 2008, 22:00
Nový člen skupiny

ne na vašu otázku
Potrebujete mať akékoľvek čísla alebo ID vypnúť na karte a zaviesť ich do Google a pozrieť sa, čo sa stalo back.download

Karty sú lacné, takže si mohol kúpiť inú
Old 21. novembra 2008, 04:10
Darcu Skupina

Are yo Určite je to samostatný (PCI) Sieťová karta a nie na doske?

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Lost zvuku na mojom PC, som formáte pevný disk a teraz Znie to nefunguje. Mäsitý Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 5 24.novembra 2009 13:12
Ethernet controler pre Dell XPS 420 - Kde môžem získať ovládač? nikki Siete, Modemy & VoIP 1 24.srpna 2009 07:55
Chýba Ethernet / LAN ovládač pre ECS nForce3 250 setsuna Faiz seiei Siete, Modemy & VoIP 1 4. júna 2009 04:12
Disk v jednotke F nie je Formátovaný chcete Formát It Now? misky Drives & Removable Media 3 25. decembra 2007 08:45
Prístup už naformátovaná HDD Bezpečné Insane Drives & Removable Media 5 1. august 2007 13:19
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.