![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môj počítač je postavený s vlastnou dielov, takže keď som naformátovaná môj počítač sa zbaviť vírusu, som tiež stratil ethernet disk. Prostredníctvom hovoriť o telefón s počítačom odborník vysvetlil mi, že musím sa pozrieť na mojej zariadenia, a tam bola moja ethernet s veľkou veľký (?) Od svojho s vlastnou kúsky, nevím kde nájsť vodiča, ktorý bude fungovať. Existujú univerzálne ovládače? Budem vôbec môcť obnoviť ju? |
|
| |||
| |||
| ne na vašu otázku Potrebujete mať akékoľvek čísla alebo ID vypnúť na karte a zaviesť ich do Google a pozrieť sa, čo sa stalo back.download Karty sú lacné, takže si mohol kúpiť inú |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Are yo Určite je to samostatný (PCI) Sieťová karta a nie na doske?
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Lost zvuku na mojom PC, som formáte pevný disk a teraz Znie to nefunguje. | Mäsitý | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 5 | 24.novembra 2009 13:12 |
| Ethernet controler pre Dell XPS 420 - Kde môžem získať ovládač? | nikki | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 24.srpna 2009 07:55 |
| Chýba Ethernet / LAN ovládač pre ECS nForce3 250 | setsuna Faiz seiei | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 4. júna 2009 04:12 |
| Disk v jednotke F nie je Formátovaný chcete Formát It Now? | misky | Drives & Removable Media | 3 | 25. decembra 2007 08:45 |
| Prístup už naformátovaná HDD | Bezpečné Insane | Drives & Removable Media | 5 | 1. august 2007 13:19 |
| Thread Tools | |
| |